ČLANOVI VLADE SRBIJE IZNENADIĆE LEPŠE POLOVINE ZA DAN ŽENA: Ministri spremili poklone za supruge
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović je za Alo! otkrio da su mu u biranju poklona pomogli sin i ćerka.

- S obzirom na to da je supruga trudna, ovog puta ćemo vreme provesti kod kuće, zajedno s našom decom. Plan mi je da konačno odvojim vreme za porodicu i da svi zajedno uživamo u večeri. Sa ćerkom i sinom sam osmislio poklon za nju, a reč je o jednom izvanrednom umetničkom radu koji su njih dvoje nacrtali - poručio je on.

ČLANOVI VLADE SRBIJE IZNENADIĆE LEPŠE POLOVINE ZA DAN ŽENA: Ministri spremili poklone za supruge

Husein Memić - Alo! - A. Nalbantjan

 

Husein Memić, ministar turizma i omladine, ističe da se trudi da svakoga dana iznenadi suprugu.

- Mnogo je dana u godini kada pozitivno iznenadim svoju suprugu, ne vežem se za jedan dan. Eto na primer, danas sam joj kupio nešto što joj se svidelo, neku sitnicu, iako je danas 7. mart - naveo je on juče u izjavi za naš list. 

ČLANOVI VLADE SRBIJE IZNENADIĆE LEPŠE POLOVINE ZA DAN ŽENA: Ministri spremili poklone za supruge

Printscreen

 

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović planira da supruzi kuva večeru.

- Spremam lazanje, to umem jako lepo da spremim i oboje volimo to jelo. Planiramo da zajedno odemo u pozorište i gledamo operu „Karmen“ - otkrio nam je on.

Gašić poklonio orhideje saradnicama

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obradovao je dame zaposlene u ovom sektoru. Kada su došle na posao, na stolovima su ih čekale orhideje povodom Dana žena. Poruke koji su dobile bile su adresirane na svaku damu pojedinačno, a u njima piše:

„Ponosan sam što ste deo tima Ministarstva unutrašnjih poslova i zahvalan što svojom mudrošću, posvećenošću i odgovornošću oplemenjujete naš radni dan. Želim vam svu sreću u poslu i životu i da vam srce bude ispunjeno toplinom i spokojem.“    

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading