"SRBIMA SUDILI ZA ISEČENO DRVO, A TERORISTE PUSTILI" Jezivo svedočenje Slobodana Vujića: Šiptari bili zaštićeni kao beli medvedi!
EPA/STATON R. WINTER

1981. Šiptari su organizovali "studentske" demonstracije, a organizator je bio Halil Aldemaj, koji je sa mnom robijao. Oni su bili marksisti-lenjinisti, a to je bio i Kurti.

1998. vojska na Kosovu hapsi šiptarske teroriste. Dobili su 6. paviljon, to je slobodnjački paviljon. Dobili su zasebnu zgradu, posebne uniforme su dobili, posebnu hranu. Bili su zaštićeni kao beli medvedi, umešale su se NVO sa Natašom Knadić i Sonjom Biserko na čelu.

Halil Alidemaj bio je lektor Prištinskog univerziteta, on je bio sa mnom u sobi. Onaj koji je Srbinu stavio flašu u anus, bio je profesor na biologiji. U Gnjilanu je demonstracije predvodio hodža, a kada su ga priveli rekao je "Nisam, tako mi Boga".

Pušteni su odlukom Koštunice, oslobođen je i Kurti koji je bio u Nišu. Nema veće izdaje od toga. Sude Srbima koji su isekli jedno drvo ili ukrali jedno pile, a pustili su 1800 terorista.

Kada neko dobije pare od Šiptara, prvo su Alidemaju donosili. Govorio mi je "kad tad ćemo dobiti državu". Oni su se naseljavali kao stočari, sa 17 plemena su došli. Broz nije dozvolio da se Srbi vraćaju na Kosovo.

U zatvoru su bile pobune kada su šiptarski teroristi pušteni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading