MINISTAR POLICIJE DAO KRV Gašić: Veoma je važno da ličnim primerom podsetimo građane na značaj doniranja krvi
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

- Veoma je važno da ličnim primerom podsetimo građane na značaj doniranja krvi, jer ovim humanim činom, izdvajajući samo malo vremena, nekome možemo spasiti život - poručio je Gašić.

On je podsetio da, kao i ostale organizacione jedinice MUP-a, Centar za osnovnu policijsku obuku tradicionalno sprovodi akcije dobrovoljnog davanja krvi.

- Ponosan sam na humanost i solidarnost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i ovih mladih ljudi, budućih policajaca - istakao je Gašić.

On je poručio polaznicima, dobrovoljnim davaocima, da je policijski posao častan i pošten, kao i da je humanost neizostavni deo ove profesije, što su primerom i pokazali.

Polaznica 39. klase Centra za osnovnu policijsku obuku Sanja Đokić naglasila je da je davanje krvi human gest kojim činimo dobro delo svima kojima je krv neophodna, a njen kolega Vladimir Vranišević, koji već četvrti put daje krv, smatra da svako ko je human i zdrav treba da se odazove ovoj akciji.

Jelena Đulić iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine poručila je da je Centar za osnovnu policijsku obuku jedna od najhumanijih sredina u kojima se daje krv i još jednom pozvala sve ljude dobre volje, koji su zdravi, da pomognu nekome, i da davanjem krvi pokažu humanost, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjiih poslova.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading