ŽARIĆ КOVAČEVIĆ ODGOVORILA VLADETI JANKOVIĆU "Predsedniк je doкazao da je njegov život borba za Srbiju!"
Foto: Printscreen/Foto: sns.org.rs

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i to je mnogo drugačija stvar od situacije kada neko, ko za sebe kaže da se bavi politikom, kao što je to Vladeta Janković, iznosi mišljenje kao činjenice. Dakle, svi opozicionari su do te mere obavešteni da znaju čak i kada će se potpisati sporazumi. Ponovo se licitira datumima i odlukama koje će doneti Aleksandar Vučić. 

"Čega su se dotakli, uništili su" - Alo.rs

U Briselu je danas počela još jedna runda dijaloga između Beograda i Prištine, a glavna tema je francusko - nemački plan za Кosovo. To je ono što građani treba da znaju. I treba da znaju još jednu - najvažniju činjenicu - Aleksandar Vučić je predsednik za koga je glasalo više od 2 miliona i 200000 građana, koji su mu nedvosmisleno dali legitimitet da na najvišem nivou učestvuje u pregovorima i zastupa i brani naše nacionalne interese.

Prema tome, Vladeta Janković, koji uz podršku ujedinjene opozicije nije uspeo da postane gradonačelnik Beograda, ne mora da brine da će se desiti bilo šta loše po Srbiju.

Džaba im što spinuju do besvesti o nekakvoj izdaji, narod zna da će Vučić u Briselu po svaku cenu štititi naše nacionalne i državne interese. Dovoljno puta je već dokazao da je njegov život borba za Srbiju - istakla je Žarić Kovačević.

Pratite najnovije  VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lena

27.02.2023 20:03

Predsedniku Vučiću Srbija i KiM su na prvom mestu!

Mile

27.02.2023 20:13

Sastanak zaista ima težinu i pritisak koji se oseća.

Vera

27.02.2023 20:34

Narod zna da se Vučić svim srcem bori za Srbiju

Daca

27.02.2023 21:31

Jedini predsednik koji nije izdao KiM, svoju dežavu, i svoj narod.