VUK JEREMIĆ OSRAMOTIO SRBIJU Veliki skandal u SAD! Vlasti poslale zahtev zbog njegovih "poslovnih odnosa" sa političkom i biznis elitom
Foto: Tanjug/Tanjug Stranjiha Aćimović/AP Andrew Harnik

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić upleten je u veliku korupcionašku aferu u SAD koja se trenutno istražuje u SAD, a u koju je, između pored ostalog upletena i porodica Bajden.

Jeremiću je stigao zahtev od vlasti SAD zbog korupcionaške afere koja trese Ameriku zbog njegovih "poslovnih odnosa“ sa američkom političkom i biznis elitom.

Ova velika afera uključuje od prodavanja uticaja da bi generisali milione dolara, preko podmićivanja do pranja novca što se može jasno videti u priloženom pismu upućenom Jeremiću od strane Komiteta za nadzor i odgovornost Kongresa Ujedinjenih nacija.

U pismu se ističe da Jeremić mora da zakaže razgovor najkasnije do 14. marta 2023. godine.

Umesto da je spasavao Kosovo i Metohiju, ovim je još jednom je potvrđeno da je veliki "patriota" Jeremić samo punio svije džepove.

On se viđao sa ljudima zaduženim za bezbednost i odbranu u vrhu USA establišmenta i ugovarao podršku potrebnu za funkciju za koju se pripremao, odnosno kako bi postao generalni sekretar Ujedinjenih nacija!

Naime, Hanter Bajden je zatražio pomoć od savetnika za nacionalnu bezbednost tadašnjeg potpredsednika Džozefaa Bajdena, njegovog oca, Kolina Kala, kako bi osmislili “šemu” da pomogne srpskom poslovnom partneru, Vuku Jeremiću, da postane generalni sekretar UN, naveo je u izveštaju vašingtonski fri Bikon.

Jeremić je ovim skandalom najstrašnije osramotio svoju otadžbinu.

Nakon ovog skandala, ogoljeno je licemerje Vuka koji sada “zahteva” da predsednik Srbije Aleksandar Vučić piše liderima Rusije i Kine, Vladimiru Putinu i Si Đinpingu po pitanju KiM, dok je on, kada je bio na funkciji generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i dok se za istu pripremao, sve vreme razvijao “biznis” u SAD sa američkom političkom i biznis elitom iz stana na Menhetnu!

Detalje o ovoj aferi pročitajte OVDE.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Saska

21.02.2023 23:50

Bilo je samo pitanje vremena kad ce sve isplivati na povrsinu.

Ljubiša

22.02.2023 00:17

Sad na "scenu stupa" onaj ponavljač iz Trstenika, Miki Aleskić, sa odbranom kako je ovo "politički progon".