KAKAV JE OVO LAŽOV! Tadić pokušava da se izvuče za katastrofalno postavljano pitanje o KiM!
Foto: Printscreen/Printscreen/N1

"Možda jeste, možda nije." Boris Tadić ponovo je posegao za svojom starom mantrom, ne bi li se oprao za pitanje koje je postavljeno pred Međunarodnim sudom pravde.

- Međunarodni sud je ustvari izbegao da odgovori na pitanje, oslanjajući se na to da je naše pitanje bilo nedovoljno jasno, što možda jeste, možda i nije, ali to je jedino pitanje moglo da prođe u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, i da se borimo kako-tako za Kosovo, na pravni način, diplomatski način u međunarodnim institucijama. Alo, skandal tog odgovora je što je sad svako mogao da ga tumači kako je god hteo - rekao je Tadić.

Kao što je i sve objašnjavao dok je bio na vlasti, Tadić se i ovoga puta uhvatio za "možda jeste, možda nije," nadajući se da će prevariti građane Srbije da mu poveruju.

Ipak, građani su dobro zapamtili sramotu i poniženje koje im je priredio, i svesni su da je položaj Srbije po pitanju Kosova i Metohije doveo do bezizlazne  situacije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milos

10.03.2023 23:36

Tadicu i ti Jeremicu kako vas nije sramota, grize li vas savest sto dte tolike srpske porodice zavili u crno, kako mislite da vasa deca zive u ovoj zemlji osramocena za navek ponizena zarad sake dolara. Znate li da ce vas vekovima generacije proklinjati i ostace te u istoriji zapisani kao Vuk Brankovic, sa tome treba ziveti.