KAD NE ŠMRČE - PIŠE ZA "DANAS" Tajkunski medij angažovao još jednog "stručnjaka" (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Autor teksta "Moj susret sa Kurtijem" za portal Danas objašnjava kako je građani ove zemlje "mrze svog komšiju, naročito ako je Albanac", pa je zato morao da se odazove na poziv Aljbina Kurtija i ode mu u posetu.

Boban Bogdanović je inače na Kosovu poznat kao političar blizak Kurtijevoj bandi, sa sve Nenadom Rašićem i ostalim Kurtijevim Srbima.

- Poziv je usledio nakon niza političkih aktivnosti građanskog pokreta Odgovor na Kosovu, čiji sam predsednik i nakon podnetog zahteva Republike Kosovo za članstvo u EU, kao i nakon zajedničke konferencije za medije koji sam imao sa ministrom Nenadom Rašićem i potpisivanjem memoranduma o političkoj saradnji između GI SPO i Odgovora, koja je bila veoma proprećena u kosovskim i stranim medijima - navodi autor u tekstu.

Kurti i Bogdanović su, kako piše, razgovarali dva sata, ali to autoru ovog teksta nije bilo dovoljno. Lažni premijer je nažalost prekinuo Bogdanovićevo ulizivanje nakon samo dva sata.

KAD NE ŠMRČE - PIŠE ZA

Printscreen

 

Za razgovor sa vođom prištinske bande kaže da je bio "skoro prijateljski", kao i da je Kurti sa poštovanjem govorio o Vučiću, što sa druge strane nije slučaj.

Autor je zaboravio da pomene da je Kurtijeva banda pucala u Srbe na Kosovu, u nameri da izazovu haos i da se silom i zločinima obračunaju sa Srbima.

Obojica su Vučića okrivili za loš položaj tih istih Srba na Kosovu, dakle, Srbi sami sebe sabotiraju, a verovatno i sami na sebe pucaju?

- Kosovska realnost je Republika Kosovo. I to treba reći ljudima. Otvoreno. Dosta je više laži, mitomanije i skrivanja. Što pre prihvatimo realnost, pre ćemo krenuti putem budućnosti. Skinutih okova i odbačenog straha. - naveo je autor u tekstu.

Tu su i neizostavne drugosrbijanske opštemestaške parole da "ne treba gledati u prošlost, već budućnost", da treba "prihvatiti realnost". 

Bogdanović bi kao "političar nove generacije" kako tvrdi za samog sebe, mogao da prihvati novu realnost u vidu ruskih granica koje se stvaraju na severoistoku Evrope, kad mu je toliko do prihvatanja realnost, ili to važi samo za Srbe?

Na kraju je Bogdanović pomenuo i optužnicu protiv Vučića za "veleizdaju", ne precizirajući na kakvu veleizdaju misli.

Veleizdajom bi se mogla nazvati njegova otvorena saradnja sa terorističkom kamarilom iz Prištine koja je uz pomoć Zapada počinila najgore zločine nad našim narodom, a s kojom se on i Rašić nežno maze. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Euro

07.02.2023 16:59

Nije lako novinarima "Danas" ,tretiraju ih gazde kao........