PRINOVA U VLADI SRBIJE: Ministar Momirović čeka treće dete
Foto: Instagram/printscreen

Tomislav i njegova supruga Jovana u junu će dobiti ćerku, a bebu sa posebnim nestrpljenjem očekuju njihova starija deca, sin Đorđe i ćerka Tatjana, piše u novom broju magazina Gloria sa čije se naslovnice smeši zadovoljni par.

Ljubav bračnog para Momirović traje duže od jedne decenije, a prošle godine su ekskluzivno za Alo! pričali su o tome koliko se njihov život promenio od kada je Tomislav ušao u Vladu Srbije. Oni su tada odgovarali i na pitanja o roditeljstvu.

Ministar je tada otkrio i koje savete daje svojoj deci.

- Trudim se što više da im se približim, da prepoznam njihove potrebe i usmerim ih na pravi put, što nije lako kada ne provodite mnogo vremena sa njima. Jedino što je meni važno jeste da budu srećni i da budu dobri ljudi - poručio je Momirović, a njegova supruga Jovana je otkrila ko je od njih dvoje strožiji.

- Slobodno mogu reći da sam ja stroža od Tome, baš zbog toga što on manje vremena provodi s decom. Za tatu je rezervisana igra i razonoda, a sve obaveze obavljam ja kao loš policajac. Samim tim moram da budem stroža. Što se tiče saveta, pošto su oni još mali, trudimo se da ih vaspitavamo na sopstvenim primerima. To je možda najteže jer u celom tom procesu moramo i sebe da menjamo – poručila je ona.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading