"CRVENE LINIJE SU JASNE!" Krkobabić: Jednom za svgda završili smo sa seobama!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

"Ostajemo dosledni: da se o dogovorenom više ne dogovara, a o odlučenom više ne odlučuje, mislim pre svega na Zajednicu srpski opština (ZSO) da i to odmah. Ističem da nas u tome ohrabruje jasan i principijelni stav Sjedinjenih Američkih Država. Kada govorimo o ZSO mislimo na naše ljude na Kosovu i Metohiji – ljudi su za nas pre svega. Njihov život u nekoj vrsti vanrednog stanja – neprihvatljiv je na duži rok. Zbog toga, mi – društvo u celini, imamo obavezu, da im pored političke pružimo snažnu materijalnu i drugu finansijsku podršku, kako bi u ovim za njih neizvesnim vremenima bili spremni "da ostanu i opstanu" na svojim vekovnim ognjištima. Mogu da misle o svemu, i oni i mi, ali o jednom – novom egzodusu srpskog naroda ne možemo i ne smememo da mislimo".

Rekao sam i ponavljam: Jednom za svgda završili smo s seobama!

Crvene linije naše nacioonalne i državne politike su jasne, definisao ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Istakao je Stefan Krkobabić i dodao:

Mir – da, 
nastavak dijaloga – da!
Zajednica srpskih opština – da, 
Priznanje Kosova – ne!

Srbija više nije „Čardak ni na nebu ni na zemlji“, Srbija više nije „Tamni vilajet“. Vreme je da izađemo i da se suočimoi sa svojom sudbinom, poručio je Stefan Krkobabić.

Komentari (2)

Loading
Nikola

02.02.2023 22:22

Nazalost,i mi u nasoj zemlji imamo naciste koji zele slom Srbije!