NIKOLIĆ: Zbog političkih poena uništavaju državu!
Foto: Privatna arhiva/SNS

- Jedini plan koji zauvek treba odbaciti jeste plan ovog ološa koji se danas sakupio da zbog političkih poena uništavaju državu. A ovaj plan koji oni pominju na skupu od najviše sto ljudi, nije potpisan, ali je njima zbog demagogije kojom se po ceo dan bave potrebno malo pažnje da nam dokažu kakvi su to junaci. Usput, zaboravljajući da niko nije lud i da smo njihovo "junaštvo" imali prilike da vidimo, a nažalost i naš narod na Кosovu i Metohiji da oseti. Veliki su to junaci, patriote, koji su prvo oslobodili Кurtija, braću Mazreku, Brovinu, zatim dozvolili i ćutali na pogrom našeg naroda 2004. godine, sklapali Sporazume sa ekipom najvećih glodara u istoriji Srbije, koja se svojski trudila da cementira nezavisnost lažne države 2008. godine, a u kojima pritom slova o Кosovu i Metohiji nema. Sklapali koalicije dan posle izbora, a danas ponosno daju izjave, rame uz rame sa onima koji pucaju na srpsku decu.

Zato je najveća laž kada kažu za sebe kako su oni "državotvorna opozicija", jesu oni opozicija, ali opozicija Srbiji, pod komandom neke druge države.

MILICA NIKOLIĆ O IZJAVI ALEKSIĆA: Neće oni koji su na tacni predavali КiM da pričaju, a Vučiću je to najvažnija tema!

Svaki dan se trude da bar jedan tovar dodaju na leđa Srbiji, za koju bi im i dan bio veliki da je survaju u ambis. Svaki dan im smeta jedina brana i jedina sigurnost za opstanak i ostanak našeg naroda na Кosovu i Metohiji, predsednik Vučić. Čovek koji je vratio ovo pitanje za pregovarački sto i čovek zahvaljujući kome je Srbija sačuvala, u prethodnih deset godina, mir.

Neće ove kvazipatriote i junaci ranga Rade Trajković slomiti Srbiju, ali će pokazati svoj prljavi obraz. Što se Srbije tiče, sve dok je dalje od njihovih prljavih ruku, a na čelu sa predsednikom Vučićem, sačuvaće svoju celovitost i sačuvaće svoj narod! - zaključila je Nikolićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading