JAKŠIĆ – PUNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU!
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Danas, kada je Srbija izložena brojnim i beskrupuloznim napadima, pritiscima i ucenama po pitanju Kosova i Metohije, kada je na globalnom nivou sila dobila primat nad pravom i pravdom, pritisnut sa svih strana predsednik Vučić se beskompromisno bori da sačuva mir i stabilnost, kako bi omogućio ostanak i opstanak našeg naroda na svojim vekovnim ognjištima, kako bi sačuvao živote nas, mladih ljudi, ali i kako bi sve roditelje u Srbiji zaštitio od večne patnje, tuge i bola za nastradalom decom.

Potpuno svesni značaja i istorijskog momenta u kome se nalazi naša država, omladina Gradskog odbora SNS Beograd pruža bezrezervnu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Teška vremena koja su pred nama zahtevaju od našeg naroda da ostavi sve podele na stranu, kako bismo svi, kao jedan, stali uz predsednika Vučića.

Srbija je država koja nema ni dijamante, ni naftu, ni more, ali ima ponosnog predsednika koji je bio u stanju da za 10 godina u potpunosti preporodi našu državu, da osnaži našu ekonomiju i vojsku, ali i da povrati nacionalno dostaojanstvo našem narodu.

Iz tog razloga, vođeni slavnom istorijom naših predaka, ali i obavezama koje imamo prema potomcima, poručujemo svima da predaja Srbije i povlačenje predsednika Vučića sa čela Srpske napredne stranke nije opcija, zaključuje Jakšić.

Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading