POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Podsećamo, ranije tokom dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je na sednici članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je reč o Kosovu i Metohiji.

Ostavite svoj komentar na Viber kanalu Živela Srbija!

Predsednik Vučić zatražio je od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti. Kako se navodi, dogovoreno je da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhonizovano i jedinstveno.

Sastanak sa zapadnom "petorkom", predsednik je opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je "zbog onoga što nas čeka u budućnosti", potrebno jedinstvo.

- Govorim više o strateškim nego po taktičkim i dnevnopolitičkim stvarima. Svi smo prethodnih dana videli dve verzije tzv. fancusko-nemačkog plana, koji više nije francusko nemački plan. Plašim se da niko nije želeo da govori o kontekstu i okolnostima onoga sa čime se Srbija suočava - rekao je Vučić.

- U ovom papiru nije lako pronaći bilo šta čime bismo bili oduševljeni. Ono što je važno, sada se postavlja pitanje - zašto? Šta je to što danas pravi razliku? Upravo činjenica da je situacija drugačija, Evropa je u de fakto ratu, ma šta oni govorili. Zapadni Balkan je njihovo dvorište i oni žele da tu bude sve kako oni žele.

- Pitanje je, šta je još doprinelo situaciji da se izađe sa ovako oštrim pristupom, i sa dozom hitnosti od strane EU zvaničnika, podržanih od Vašingtona. Kompletan regionalni kontekst je da posle izbijanja rusko-ukrajinskog sukoba, da je to postalo jedan od najvećih problema za Republiku Srbiju - zaključio je Vučić.

On kaže da smo na radaru svima zbog toga što nismo uveli sankcije Rusiji s jedne strane,  sa druge zbog namernih incidenata koje izaziva režim Aljbina Kurtija.

- Poslednji je današnje ranjavanje gospodina Delevića kome želim brz oporavak. Oni žele da NATO uđe u sukob sa Srbijom, a da oni izbegnu formiranje Zajednice srpskih opština, i to je cela suština - naglasio je Vučić.

- Ono što bismo mogli da ukazujemo, i ukazujemo svakog dana, da Srbi prolaze torturu na svojoj zemlji, trpe napade, nije im dozvoljeno glasanje. Mi moramo da razumemo da su oni osudili Srbiju zbog barikada sa kojima nisu imali nikakve veze, ali nisu želeli da čuju zbog čega su to Srbi uradili. Mi smo za njih krivi! Zato što su barikade izazvale problem, a ne konstatni napadi na Srbe.

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- Možete o našoj zemlji da slušate neverovatne neistine, gluposti. Nismo mi učestvovali u pravljenju tog plana, niko nas ništa nije ni pitao. Oni su došli da nam predoče svoj plan, i da nas sa njim upoznaju.

Sve to, kako kaže Vučić, bez ikakve krivice Srbije, nismo nikoga napali niti išta uradili.

- Sve zemlje članice su prihvatile taj plan i pet zemalja nepriznavača, zato što su im objasnili da u samom planu nema eksplicitnog priznavanja Kosova, iako su priznali činjenicu da postoji implicitna obaveza da se ne protivimo ulasku Kosova u UN. Time je taj plan de fakto postao novi pregovarački okvir za Srbiju. Nama nema napretka ukoliko ne budemo radili u Evropi, niti je moguće da bilo šta uradimo dok taj plan ne prihvatimo. - kaže predsednik Srbije.

- Postavlja se pitanje, šta je naša ideja oko Kosova? Sve što ste mogli da čujete u prethodna dva dana je "ti si izdajnik", kao da sam ja pisao taj plan, kao da je u moje vreme Kosovo proglasilo nezavisnost. Šta mi želimo da uradimo? Zamrznuti konflikt je najgore moguće rešenje. Važno je da tražimo kompromis.

- Svi oni dobrovoljni davaoci tuđe krvi koji nam govore, samo da prođe vreme da još Srba bude ranjeno, da oni lepo žive a da Srbija ne ide napred, neka se zapitaju šta su dobro doneli Srbiji, i što tako nisu davali svoju krv kada su bili u prilici da to učine kada je Kosovo proglasilo svoju nezavisnost - kaže predsednik.

- Ne verujem da je moguće raditi na rešenju sa Kurtijevim režimom, ali nam treba mir sa Albancima i odgovoran pristup - kaže Vučić.

- Došli su predstavnici Nemačke, Francuske, Italije, EU i Stejt Depertmenta. U drugoj rečenici rečeno je, morate da prihvatite ovaj plan, a ako ga ne prihvatite, suočićete se sa prekidom procesa EU integracija.

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Foto: Printscreen

 

- Pod dva, suočićete se sa zaustavljanjem i povlačenjem investicijama. Pod tri sa svim merama u ekonomskom i političkom smislu koje će naneti štetu Republici Srbiji. To su ponovili tri puta, i svaki put sam veoma snažno reagovao.

- Moj posao je bio da brinem o državi, i da mi ne biste govorili da je Srbija prihvatila nešto što nije, ne brinite, jasno sam rekao, šta je za Srbiju neprihvatljivo. Nekim je to postala nada, jer su pomislili kako da se dočepaju vlasti, ali neće. Ja ću preuzeti svo opterećenje kada za vreme to dođe - kaže predsednik.

- Moramo da radimo, da razgovaramo sa Albancima, da pronalazimo sva moguća rešenja. Ne možemo da sprečimo njihov ulazak ni u NATO, iako sam rekao da ako od nas očekuju aplauze, neće ih dobiti - u malo oštrijoj formi. Ali mi to ne možemo da sprečimo - kaže Vučić.

- Za nas je važno da pre svega mora da bude formirana ZSO. Ona nije i ne može da bude nevladina organizacija. Ona ima svoja 22 principa koja su potpisana u Briselu. Ciljevi su nimalo nevažni: jačanje lokalne demokratije, punom nadzora u pogledu obrazovanja, puni nadzor radi koordinisanja urbanog i ruralnog planiranja...

Jasna odredba govori o pravu Republike Srbije da finansira rad ZSO, objasnio je on i najavio veliku borbu za ZSO.

Predsednik kaže da ga brine što, kako je Noam Čomski rekao, "ne postoji nikakav racionalan pristup rešavanju problema". Vučić objašnjava da je to video u razgovorima sa stranim predstavnicima i ističe da je shvatio da je istakao vreme za razum.

- Niko ne želi ni da me sluša. Ne mene. Nikoga od nas. Oni imaju svoju agendu - poraz Rusije i sve što se nađe na putu te agende biće počišćeno - kazao je Vučić.

Ističe da je potegao argument da mora da bude formirana ZSO, a dobio je odgovor da "to nije realno".

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Foto: Printscreen

 

- Nikakvi objektivni i racionalni argumenti više ne prolaze. Nema toga. Govorim o tome jer zna šta će se dogoditi. Želimo konstruktivan pristup da pokažemo na svakom mestu. "Obe strane moraju da čine ustupke". Razumeli smo to, a onda smo videli da jedna stvar može da radi šta hoće i da za sve to bude nagrađena - izjavio je predsednik i podsetio na viznu liberalizaciju za tzv. Kosovo.

- Kada im kažem, ljudi, mora ide prvo ZSO, oni kažu da to nije realno. Ali jedna strana to neće da ispuni, zato nije realno. Vi ne znate da li da se uhvatite za glavu, da napustite prostoriju ili nešto treće.

- Mi želimo kompromis, mi želimo dijalog, konstruktivan pristup. Obe strane moraju da čine ustupke. Problem je kad jedna strana može da radi špta hoće, i da za to budu nagrađene. Govoreći meni sve vreme, da je Kurti taj koji pravi problem, ali na sve načine krive Srbiju - kaže Vučić.

- Ja sam shvatio da od toga neće odustati. Neće ZSO ni formirati, što se uopšte sekirati? Sekiram se jer postoji jedna stvar koja je za nas neprihvatljiva, oni od toga neće odustati. Ja sam to mogao da prećutim, da probamo da kupimo vreme. Nema šta da kupujemo. Bila je izuzetno teška i napeta rasprava.

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- Da li sam mogao da kažem, izađite napolje, nemamo o čemu da razgovaramo? Mogao sam, ali postoje posledice. Bilo bi pitanje nedelje kada bi nam bio ukinut bezvizni režim, i svi bi mene optužili, ili Vladu Srbije da je za to krivac.

- Drugo što bi se dogodilo je da nema više investicija. Svakoga dana nam govore mediji sa nacionalnom frekvencijom, neodgovorni, da oni to neće da urade, jer prave profit ovde. A nisu pravili profit u Rusiji, pa su ih 99 odsto napustili za samo 15 dana? Do kraja godine, Nemci će kod nas zapošljavati 100.000 ljudi. A da ne govorimo o tome kako bi zemlja izgledala, taman kad smo postigli napredak. Imamo sa Nemačkom 8,2 milijarde evra trgovinske razmene. Od toga isplaćujemo plate i penzije. A da vam ne pričam šta bi za Srbiju značilo da bude na bilo koji način izolovana - kaže predsednik Srbije.

Vučić je istakao je izneo plan i šta može da se radi, a pod jedan je da Srbija mora da nastavi svoj evropski put.

- Bili bismo ekonomski i politički izgubljeni bez evropskog puta. A da smo bez toga, ne bih pristao da vodim zemlju. Naš plan je da radimo mnogo više i jače. Da radimo na reformama našeg pravnog sistema. Da u svemu pokušamo da budemo najbolji. Sutra imamo sednicu saveta za BDP. Moramo da u svemu budemo najbolji, kao što smo prošle godine 63 odsto investicija privukli, od celog Zapadnog balkana - rekao je Vučić i dodao:

- Ljudi ne treba da brinu, ništa nismo potpisali, nigde nema ni paraf, dodao je.

Ipak, Vučić kaže da je bio "dovoljno snažan da kaže šta će preuzeti na sebe".

- Naš plan je da radimo mnogo više i mnogo jače. Sutra imamo sednicu Saveta za BDP. Da radimo na reformama našeg pravnog sistema. Da u svemu pokušamo da budemo najbolji - podsetio je on.

Predsednik kaže da ništa nismo potpisali, ali da "moramo da tražimo kompromisno rešenje".

- Neće se dogoditi bilo šta za nekoliko meseci, a kada budemo suočeni sa konačnim zahtevima o tome će se izjasniti i Narodna skupština, možda i narod, a možda i sve druge institucije i celokupno srpsko društvo. Važno je da ću već narednih dana pozvati da obavestim sve predstavnike poslaničkih grupa koje žele da čuju i obavestiti ih šta se iza svega krije, kakve su namere - kazao je Vučić. 

Predsednik kaže da je "važno da pokažemo da želimo mir u regionu i da pokažemo šta je to što očekujemo u budućnosti i da se za to borimo".

Podsetio je na ulogu zapadnih zemalja u stvaranju lažne države Kosovo i istakao da nije čudno što oni vide tzv. Kosovo kao državu.

- Kad se strasno i snažno sa nečim ne slažemo, svejedno moramo da razumemo kolika je njihova snaga, kolika je naša snaga - kazao je Vučić.

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- Ja ću narednih dana pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa u Narodnu skupštinu koji žele da čuju, i obavestiću ih kako je sve teklo, šta su namere. Tražićemo značajniju ulogu parlamenta i vlade, to je važno. Ja uvek obaveštavam, i saslušam mišljenje SPC i verskih zajednica. Pred nama je težak period, i biće potrebno više truda, rada i energije, da bismo sve mogli na najbolji mogući način - dodao je.

- Mislim da je veoma važno da pokažemo da želimo mir, da su sve optužbe da ćemo nekoga da napadamo bile lažne - istakao je Vučić.

- Znaš, oni tretiraju Kosovo kao državu, ja im kažem znam. Da sam dečak, govorio bih im "Dobro jutro, Kolumbo". Da li se svi prave naivni? Da se pravimo da ne znamo šta se dešava oko nas. Moramo da razumemo kakva je njihova pozicija, i kada se ne slažemo sa nečim, moramo da razumemo kolika je naša snaga, kolika je njihova snaga. Podsetiću da je Milošević do poslednjeg trenutka mislio da ne može pasti nijedna bomba, zato što ga je neko uveravao da je to moguće.

- Izabran sam za predsednika, najviše zahvaljujući glasovima žema, majki, baka, sestara. Ono što sam im obećao jeste da ćemo čuvati mir i stabilnost, da ćemo poštovati Ustav Srbije, na Ustav sam se zakleo i to ću poštovati i u budućnosti. Kada ovo bude došlo na red, mi smo se već dogovorili ko će šta da radi, ali sve u cilju čuvanja mira i stabilnosti građana Srbije - rekao je Vučić.

- Čak se ovde ne govori ni o našem odobravanju ulaska Kosova u UN, ali bismo, defakto, pomogli drugima da oni budu izglasani i uđu. Viseo sam veliku odlučnost kod mojih sagovornika i biće veoma deško vreme i breme da to izbegnemo. U ime Srbije odlučivaće ne ja, nego drugi nadležni državni organi i eventualno građani, a do tada ćemo pokušati da se borimo. Pred nama je mnogo drugih važnih stvari. Mnogo toga što ćemo da radimo, mnogo puteva, mnogo pruga...

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- U svakom slučaju zaštitićemo građane i državu Srbiju. Verujem da je to jedini mogući put. Jer ako je izbor izolacija, sakcije, povlačenje investicija, što mi je tri puta direktno izrečeno u lice, ili ćemo s druge strane da kažemo, prihvatamo sve, odmah, Kosovo u UN, ipak se ne govori o međusobnom priznanju. Čak se ne govori o našem odobravanju ulaska Kosova u UN, ali onda bismo de fakto prihvatili njihovo članstvo - iako smo glasali "ne".

Dodao je da ćemo u narednih 5-6 dana krenuti u konsultacije, ali pre toga bih želeo da ih upozori na to šta se zaista događa.

Pitanja novinara

Na pitanje novinara da li ne možemo da sprečimo ulazak tzv. Kosova u zapadne institucije, Vučić kaže da mi to ne možemo da sprečimo, i da misli da je bio veoma precizan:

- Mi ih nećemo sprečavati ulazak u Savet Evrope jer nemamo većinu, borili se ili ne, a borićemo se. Ne možemo da sprečimo ulazak u NATO, jer nismo članica NATO. Što se tiče ulaska u UN, to je već neka druga priča. Brinuću veoma o tome i kad to kažem to znači poštovati Ustav republike Srbije.

- Neće meni neki skijaš iz Slovenije da soli pamet o KiM. Šta je politika? Šta je to što hoćete? Jel' vi, što ste mnogo veliki junaci, što ne odete iz svog stana na Dedinju što vam je država dala, otiđite do Kačanika i pokažite svom narodu koliko ga volite. Pokažite da li ćete da tražite tu platu od države, pošto je ne bi bilo, kada bi nam uveli sankcije. Pa mi po pet-hiljaditi put ponovite kako sam izdajnik. Jel' to kao sa sankcijama, da sam dogovorio da ću petog aprila da uvedem sankcije, pa onda Vučić neodgovoran jer nije uveo sankcije? Je li to pristup politici? - decidan je Vučić.

Na pitanje o pritiscima na vlast radi odbijanja predloga Zapada, ili da predsednik podnese ostavku, i drugim napadima, Vučić je rekao:

- Ja nema problem i neću da koristim ovo da odgovaram na nesuvisle tvrdnje, ali na neke pristojne hoću. Nikada izdaja ne prođe nekažnjeno. Zato gospodin Jovanović nije na vlasti. Oni koriste reč izdaja, ja ne. Da kada ćutite i sakrijete se u mišju trupu kada vam ubijaju narodi i ruše crkve, kada se proglasi nezavisnost Kosova, pa se održi jedan moleban - podsetio je Vučić.

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- Možete misliti kako bi izgledala država koju bi vodio Boško Obradović, na šta bi to ličilo za 24 sata.

- Da vas podsetim, kada pričate o vladavini prava, to ste govorili 1999. godine, kosovsko pitanje, to je demokratsko pitanje, čim smenimo Miloševića, Kosovo je naše! Nego kada nam nisu tražili, mi ga isporučismo na Vidovdan. A sve su rekli da ćemo da dobijemo. A pošto smo imali takvu vladavinu prava, rušili su nam 19 crkava i manastira, proterali 10.000 ljudi, pa je Kosovo moralo da se otcepi od tako demokratske države. Nikad ih nije bilo briga za demokratiju - zaključio je Vučić.

On je dodao da je bivša vlast probala sve svoje greške da pokrije tuđim aktivnostima.

Govoreći o kampanji u regionu, predsednik kaže da pre priče o Jasenovcu, kada je prvi put tražio da ode, pojavila se priča da je "tukao nekog u Petrinji", a nikada tamo nije ni bio.

- Da li razumete šta to znači u međudržavnim odnosima, da takve stvari lažete? - pitao je Vučić.

Kaže da ne veruje kakve gluposti mora da sluša, poput one da je "snajperom ubijao nekoga".

POSEBAN POZDRAV ZA NAŠ NAROD NA KOSMETU Vučić: Znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju! (VIDEO)

Alo!

 

- Nemaju šta da pokažu, zato što lažu - rekao je Vučić govoreći o tome da je nosio stativ i kišobran u blizini Sarajeva.

Podsetio je da Vilijam Voker traži da mu se sudi.

- Kada neko mora tako gnusno da laže, samo razmislite o tome koliko im taj neko smeta i zašto im smeta. Što neko drugi nije meta i tema? Kada pokažete kakve su to laži, onda tim gore i sledi sledeća laž. Možete da demantujete koliko hoćete i nikada ne možete to da stignete - rekao je Vučić.

Govoreći o mogućoj ostavci, predsednik kaže da nema sumnje da nam je rat u Ukrajini doneo veliku nesreću i to u svakom smislu.

- Ja mislim da je pitanje onoga što mogu da ponude, ono sa čim sam se suočava pre dva dana je bio samo štap ili batina. Moramo da budemo fer i da kažemo da je EU najveći investitor i donator u Srbiji. Oni su došli sa štapom, a verujem da će u budućnosti biti boljih vesti. Tražio sam podršku i pomoć EU. Videćemo - navodi on.

- Uvek postoji mogućnost više sile, slučaja itd. Ali nema toga u politici. Sve će teći baš ovako kako sam vam rekao. Dok ne dođe trenutak da ćemo morati da se izjasnimo. Težak period je pred nama, sasvim je izvesno da i mi nismo uvek fer, ali je važno da vodimo računa o svojoj zemlji i Srbiji. Poseban pozdrav za naš narod na KiM, koje čuvaju svoja ognjišta. Za koje znam da veruju meni i svojoj državi, jer imaju kome da veruju. Nije pitanje samo gde se nalazite već i kakvo je državno rukovodstvo.

Predsednik je javnosti otkrio i jednu lepu vest.

- Objavili ste kako je u Žagubici pronađeno zlato, a pronašli smo još jedno mesto na kome ima više zlata nego u Žagubici. Sjatiće se svi. Zna nas dvoje gde je to mesto, inače kako se sazna, skoči cen asvega puta 10, puta 50. Prema preliminarnim izveštajima, našli smo jedan od prvih 100 nalazišta zlata u celom svetu.

Na kraju obraćanja, predsednik Srbije se zahvalio na pažnji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (207)

Loading
zola

23.01.2023 19:57

Evidentno je da smo u teškoj situaciji ali ćemo izdržati.

Mima

23.01.2023 20:51

@zola - Rada Trajković je donela niz štetnih odluka po Srbiju od kako je potpisala Briselski sporazum pa do sada, sada kada je predsednik došao na vlast on svim snagama pokušava da spase srpsku nejač

Jana

23.01.2023 19:59

Teška vremena su pred nama i potreban je naporan rad i trud svih da se prevaziđu svi problemi i da se nađe kompromis u rešavanju pitanja KiM.

Mima

24.01.2023 00:17

@Jana - Narod više veruje Vučiću nego državi, jer Vučić je veći od Srbije i važniji od naroda, a Srbija nije ni postojala pre Vučića, pa on ima puno pravo da uradi ono što je u njegovom interesu, narod nema šta tu da se pita, jer mu narod veruje

caca

23.01.2023 19:59

Svi očekujemo predsednikovo obraćanje i jedva čekamo da čujemo o svim dešavanjima!

Daca

23.01.2023 19:59

Veoma bitno obraćanje predsednika Vučića po pitanju budućnosti Srbije i KiM.

Nikol

23.01.2023 19:59

Gradjani Srbije su uz predsednika. Jedinstvo nam je sada najpotrebnije!

Maja

23.01.2023 19:59

Pred Srbijom su velike teškoće i zato rad u budućnosti mora biti jači.

gsdfgs

23.01.2023 20:00

Odlična prilika da se saznaju sve relevantne informacije vezane za naj novije ucene Zapada po pitanju Kosmeta.

Julija

23.01.2023 20:00

Vucic je uve tu za svoj narod bilo to dobro ili lose, da sve aktuelne teme podeli sa svojim narodom.

Ivona

23.01.2023 20:00

Predsednik se obraća narodu jer želi da podeli svoju viziju i poštuje njihove potrebe i mogućnosti.

Sasa

23.01.2023 20:00

Vucic ce, kao sto to uvek cini, izvestiti svoj narod o svim teskocama kroz koje Srbija prolazi.

Sandra

23.01.2023 20:00

Javnost Srbije treba da bude upoznata sa svim dešavanjima u državi kao i sa mogućim rešenjima mnogih problema.

Dunja

23.01.2023 20:01

Obavezno pratimo emisiju, jer je ovo jedno od najvaznijih obracanja do sada, ne sme Vucic dati ostavku, pa stranka ce istog momenta pasti i raspasti se

Natasa

23.01.2023 20:01

Ne sumnjamo da ce clanovi Vlade unaprediti svoj svakako odgovoran rad, sve zarad borbe za bolje sutra u svojoj zemlji. Punu podrsku drzavnom rukovodstvu pruzaju i gradjani, jer u teskim vremenima u kojima smo, svi moramo biti ujedinjeni.

Katarina

23.01.2023 20:01

Cela Srbija je uz Vučića! Ima svu podršku i veru naroda da će se izboriti sa svim teškoćama.

Kaća

23.01.2023 20:01

Vucic ne krije nista od svojih gradjana. Obratice nam se i reci ce koliko je teska situacija u kojoj se nalazimo. Moramo biti ujedinjeni i samo on moze da vodi nasu drzavu!

Mara

23.01.2023 20:01

Izazovi i teškoće koje su pred Srbijom se mogu savladati samo ako radimo složno i jedinstveno na čelu sa predsednikom Vučićem.

ik76i8

23.01.2023 20:01

Cela zemlja će gledati obraćanje predsednika Republike, povodom situacije vezane za Kosmet.

Ema

23.01.2023 20:01

Samo zajedno i u slozi mozemo da sve poteskoce resimo.

Drakce

23.01.2023 20:01

Tesko vreme za nas , sada treba da budemo slozniji nego ikad.

Nevena

23.01.2023 20:02

Gradjani Srbije ce biti upoznati sa izazovima koji nas ocekuju u buducnosti.

Jovanka

23.01.2023 20:02

Predsednik radi sve što može da bi napravio bolje uslove za sve građane, tako da smo uz njega.

Ranka

23.01.2023 20:02

Predsednik će govoriti o svim problemima koji nas očekuju u budućnosti i važnosti nacionalnog jedinstva.

Njanja

23.01.2023 20:03

Svi građani treba da isprate obraćanje našeg predsednika Vučića

Ana

23.01.2023 20:03

Vazno obracanje Vucica o svim najvaznijim i najaktuelnijim temama pratimo svi, jer se tice svih nas i nase drzave

Radica

23.01.2023 20:05

Jedinstvo je u ovom momentu apsolutno potrebno svih nas i naroda i nase politicke elite jer se trenutno Srbija suocava sa najvecim mogucim problemom koji ikada imala i zato sloga je jedino ono sto nas moze sacuvati.

Marko

23.01.2023 20:05

Predsednik se trudi da bude transparentan i pokazuje njegovu posvećenost narodu.

Pavle

23.01.2023 20:07

Sve mi se cini da "petorica" nisu dosla da ponude nesto sto moze da lici na neko kopromisno resenje vec to lici na ultimatum uzmi ili ostavi.

Marko

23.01.2023 20:07

Verujemo da su ovo jedni od tezih dana za Srbiju I naseg predsednika,ali isto tako verujemo da cemo samo ujedinjeni,kako istice I sam predsednik,moci da prevazidjemo svaku prepreku.

Nina

23.01.2023 20:07

Verujem se da će nam predsednik dati smernice i pomoći nam da prevaziđemo ovu tešku situaciju.

Marko

23.01.2023 20:09

Baš jedva čekam da čujem od predsednika pravu situaciju,njemu verujem.

Ljiljana

23.01.2023 20:09

Jasno da se nalazimo pred brojnim izazovima ali uspećemo da pevazidjemo zahvaljujući političkom iskustvu predsednika.

Dragana

23.01.2023 20:10

Situacija na KiM je kriticna. Predsednice uz tebe smo, zastiti svoj narod

Goran

23.01.2023 20:11

Sta Srbija moze da uradi, veoma je tesko. Plasim se da ne dodje do rata, zapad zeli rat na kosovu

Ogi

23.01.2023 20:11

Smatram da je sada veoma bitno da nas predsednik upozna sa pritiscima!

Jela

23.01.2023 20:12

Ovo je jedna kompleksna situacija za nas! Predsednice ne dozvolite da ratujemo, vi ste veliki diplomata i uvek ste bili za pregovore

Ana

23.01.2023 20:12

Izuzetno teška situacija, svesni smo svi. Ali verujemo predsedniku Vučiću i znamo da će uraditi sve da zaštiti interese Srbije!

Tufnica

23.01.2023 20:12

Situacija je bolna! Zao mi je nase brace na kim

Tisa

23.01.2023 20:13

Situacija je zaista teška ali za razliku od Evrope u našoj zemlji Srbiji su puni rafovi hrane

Sandra

23.01.2023 20:13

Mi tražiomo odgovorni pristup, a Vučić nikada nije krio ništa od naroda. Mi nastavljamo našu borbu!

Rale

23.01.2023 20:13

Srbija jeste u teskoj situaciji ali ujedinjeni mozemo sve!

Žaklina

23.01.2023 20:13

Pristina zeli rat! To je svima jasno! Udaraju nam na decu

Miodrag

23.01.2023 20:13

Evropa ratuje do poslednjeg Ukrajinca, tako da se neće libiti da nas natera da im se priklonimo.

Marina

23.01.2023 20:14

Mi jesmo u uzasnoj situaciji ali moramo da izdrzimo do kraja.

Mirko

23.01.2023 20:14

Najteže je čuti reč "morate",a sve čeće je čujemo.To Srbija ne voli čuti.

Jelena

23.01.2023 20:14

Sasvim je jasno da se nalazimo u teskoj situaciji.

Olga

23.01.2023 20:14

Sve sam vise sigurna da medjunarodno pravo ne postoji!!!!

Lolaa

23.01.2023 20:15

Danasnje pucanje je kap koja je prelila casu! Pristiina na celu sa kurtijem zeli da ratujemo

Aleksandra

23.01.2023 20:16

Pred nama su veoma teski dani. Moramo da se pomolimo bogu

Ana

23.01.2023 20:22

Teška je situacija, ali uz vas je možemo rešiti. Samo ako smo zajedno.

Joka

23.01.2023 20:23

Vrlo važno.obracanje predsednika, kao i uvek stane pred svoje građane I razgovara o svim aktuelnim dešavanjima, problemima situacijama. Poslusajmo ga.

Joka

23.01.2023 20:25

Ispred Srbije i predsednika su velike teškoće, teška vremena, ali samo ako smo zajedno, zajednickim značaja možemo rešavati probleme. Sledi borba za naše interese i ciljeve.

Mitarpavlovic

23.01.2023 20:26

Predaja nije opcija, borićemo se lavovski za svaki deo naše zemlje.

Era

23.01.2023 20:26

Posledice su velike, mi vas sve razumemo, zaista vredi poslušati predsednika iskreno se obraća i o svemu najiskrenije priča, bez ubijanja. Zato Vas toliko i podržavamo, između ostalog, imate nasu apsolutnu podršku.

Janko

23.01.2023 20:27

Po njima imamo dve solucije da plan prihvatimo milom ili će nas oni naterati silom

Natasa

23.01.2023 20:27

Izlozeni pritiscima, pretnjama, nametanju volju drugih, moramo nastupiti ujedinjeno i hrabro vodjeni svojom predsednikom, kome svakodnevno pruzamo podrsku na putu kojim Srbiju vodi napred.

Natasa

23.01.2023 20:28

Izlozeni pritiscima, pretnjama, nametanju volju drugih, moramo nastupiti ujedinjeno i hrabro vodjeni svojom predsednikom, kome svakodnevno pruzamo podrsku na putu kojim Srbiju vodi napred.

Mila

23.01.2023 20:28

Zapad ne prihvata NE kao odgovor,spremni su na sve samo da bude po njihovom

Mare

23.01.2023 20:29

Situacija u kojoj se Srbija nalazi ni malo nije laka, ali ujedinjeni možemo sve.

Marko

23.01.2023 20:33

Tezak period je pred Srbijom, jedinstvom i mudrom politikom Srbija ce se boriti za mir i stabilnost.

Nata

23.01.2023 20:35

Srbija je u jako teško situaciji, ali verujemo da će Aleksandar Vučić naći izlaz iz ove situacije.

Sanja

23.01.2023 20:37

Predsednik ulaze mnogo truda u rešavanju pitanja KiM I verujemo da će se naći konstruktivno rešenje.

ludimilojko

23.01.2023 20:37

Dragi gospodine Vučiću !!! ja nisam iz srbije pravoslavac sam. vjerujem u tebe i tvoju politiku ali te molim shvati jednu stvar. šta god da uradiš đubrad nemačko francuska sa septičkom jamom amerikom namagarčit će te. zato ne prihvataj njihove prljave podvale. uskoro im neće biti do kosova jer će zaigra mečka pred njihovim vratima. a onom Borellu i kompaniji u briselu reci kad odvoje cataluñu od španije tad nek uzmu i kosovo.

Jeki

23.01.2023 20:37

Zajedno, jedinstveno I složno možemo da savladamo sve teškoće. Bilo ih je i ranije. Nećemo odustati predsedniče, uz Vas smo bezrezervno.

Ognjen

23.01.2023 20:39

Kurti pokušava da sve probleme reši nasiljem. Protiv Aleksandra Vučića i srpskog naroda na KiM ne može argumentima pa se opredelio za fizičke napade. Predsednik Srbije će sve uraditi da mirnim putem reši situaciju na KiM.

Sanja

23.01.2023 20:40

Kurti jednostavno zeli nemire i nece mirne pregovore, pa sad ima i spisak ljudi za hapsenje da hapsi nema pojma ni sto, nego jednostavno tako mu se moze.

Mina

23.01.2023 20:40

Kurti je najobičnija kukavica, koja samo ispunjava sve naloge svojih zapadnih gazda.

Marija

23.01.2023 20:41

Vucic je za Kurtija nocna mora, jer nema nacina da ga pobedi.

Maja

23.01.2023 20:42

Sram da bude i Albance i ceo Zapad što ovo dozvoljavaju!

Đurić

23.01.2023 20:43

Predsedniče, znam da je teško, ali koliko god mi obični građani možemonda doprinesemo rešavanju svih problema pomoći ćemo Vam. Imamo isti cilj Srbiju.

Milica

23.01.2023 20:43

Siptarima je jedini cilj da proteraju srpski narod sa KiM, ali prvo da sklone Vučića jer se on bori za svoj narod i njegova prava.

Cana

23.01.2023 20:44

Znaju Albanci i svesni su toga da će Vučić zaštititi svoj narod na KiM I zato im on najviše i smeta!

MarijaM

23.01.2023 20:44

Pred Srbijom je izuzetno težak period koji moramo ujedinjeni nekako da prevaziđemo.

Ilija

23.01.2023 20:45

Šiptari bi da oslabe Srbiju tako sto bi sklonili Vučica i da onda nema konda brani srpski narod! A, onda da proteraju Srbe sa KiM!

MarijaM

23.01.2023 20:45

Vučić nijednog trenutka nije sakrio koliko je teška naša situacija po pitanju KiM. Borimo se i dalje.

MarijaM

23.01.2023 20:46

Vučić radi sve što je u našoj moći kako bi se zaštitili interesi građana koji su ostali da žive na KiM.

MarijaM

23.01.2023 20:46

Jedinstvo svih nas u ovom trenutku je najbitnije. Nastavljamo tešku borbu za Srbe.

MarijaM

23.01.2023 20:46

Kurti je agresor, ali ispada žrtva. Dvostruki aršini su po pitanju Srbije. Mi se samo borimo za interese naših građana.

YERRY

23.01.2023 20:53

Treba ući sa Rusijom u vojni savez! Vojna sigurnost + energija.

Danica

23.01.2023 20:59

Srbija pokušava da mirnim putem sacuva svoju teritoriju i zivote naseg naroda na KiM

Mia

23.01.2023 21:00

Treba da razgovaramo i izgradimo poziciju za dugotrajan mir sa Albancima.

Cicinkira

23.01.2023 21:00

Lako je laznim patrotama iz opozicije da se busaju u grudi da Vucic ne uradi ovo ne prihvati ono a kad treba da se pogledaju u oci Srbi sa KiM i da im se pomogne nigde ih nema.

Lena

23.01.2023 21:03

Dok se neko grcevito bori, razmislja i vodi racuna o interesu drzave,neke opozicione patriote debelo uzivaju i skijaju na skijalistima u susednim drzavama..

Iv

23.01.2023 21:08

Srpski narod mora da pokaže celom svetu da smo jedinstveni i da ne damo ni milimetar naše teritorije.

Nemanja

23.01.2023 21:10

Jedino resenje je da Srbija vrati diskusiju o Kosovu u Savet bezbednosti!

Njanja

23.01.2023 21:11

Situacija je izuzetno teška ali se iskreno nadam pronalasku rešenja za pitanje Kosova i Metohije

Gaga

23.01.2023 21:13

Naša zemlja je u veoma teškoj situaciji, naš predsednik se suočava sa velikim pritiscima, verujem da će pronaći adekvatno rešenje i da će iz ove borbe Srbija izaći kao pobednik na čelu sa svojim predsednikom!

Olja

23.01.2023 21:21

Narod veruje predsedniku jer zna da on brine o svojoj drzavi i svom narodu.

Ana

23.01.2023 21:22

Teška situacija za nas i nas narod, ali ne vidim nikog drugog osim Vas koji nas moze izvući najlakše iz iste. Puna podrška za vas i imate ogromno poverenje svih svojih građana.

Miro Đ

23.01.2023 21:22

Srbija je spremna i sposobna da osigura bezbednost našem narodu na KiM.

Tina

23.01.2023 21:24

Narod prepoznaje kada je neko posvecen drzavi i pruza mu svo svoje poverenje.

Veso S

23.01.2023 21:24

Srbija će uvek biti uz svoj narod na KiM i nikada ga neće ostaviti na cedilu.

Nik

23.01.2023 21:24

Sto se tice prijema KiM u UN treba zamoliti Ruse da udare veto i problem resen. Mi vama nismo uveli sankcije,vi nama pomozite oko KiM.

Mišo N

23.01.2023 21:26

Situacija je zaista teška, ali verujemo da će predsednik Vučić uspeti da nađe najbolje rešenje.

Romanija

23.01.2023 21:28

Jana: Sada nam je jedinstvo potrebno, ali na žalost nek zlobnici pokušavaju da ga uruše.

Ana

23.01.2023 21:29

Srbija ne sme dozvoliti prekrajanje njenih teritorija.

Miro Đ

23.01.2023 21:32

Daca: Ovo je najbolji dokaz da predsednik Vučić ništa ne krije od svojih građana, bez obzira da li se radi o lošoj ili dobroj vesti.

Milanko V

23.01.2023 21:34

Nikol: Građani odlično znaju ko Srbiju gradi i izgrađuje i tome daju svoje nesebično poverenje.

Branko N

23.01.2023 21:36

Julija: Zbog toga mu narod u Srbiji najviše veruje i daje nu ogromnu podršku.

Mićaga

23.01.2023 21:39

Najvažnije je da se sačuva mir i upravo predsednik Vučić vodi politiku mira is tabilnosti.

Ana

23.01.2023 21:40

Nije ništa potpisao Vucic, sve čini da kupi još malo vremena i uradi sve da Srbija preživi i izbori se za što bolje uslove, za ljude na KIM, pregovore mora nastaviti, iako su šanse za neki pozitivniji ishod male, nećemo se predati.

Romanija

23.01.2023 21:41

To što Srbija prihvata da razgovara o novom predlogu rešenja pitanja Kosova, ne znači da će Srbija priznati nezavisnost Kosova.

Jana

23.01.2023 21:41

Podrska nasem narodu na KIM zivela Srbija i nas narod na KIM.

Penzioner

23.01.2023 21:41

Poštenije bi bilo da je rekao poslednji pozdrav za naš narod na Kosovu!

Jana

23.01.2023 21:42

Predsednik se bori nadljudskim naporima da sacuva mir,zastiti nas narod na KiM i izbori za interes i bolju buducnost naseg naroda.

Ana

23.01.2023 21:43

Predsednik živi za svoju zemlju. U ovom teškom periodu koji je pred nama, važno je da budemo jedinstveni. Gradjani Srbije veruju u politiku predsednika.

Mišo N

23.01.2023 21:44

zola: Nije ovo prvi put da se Srbija nalazi u ovako teškoj situaciji i uvek smo nalazili najbolje rešenje. Tako će biti i ovj put.

Selena

23.01.2023 21:44

Srbija će nastaviti da se bori za svoje građane na KiM i jačanje ekonomije. Dobro je čuti da Srbija ima velika rudna bogatstva naročito u rezervama zlata što je od ogromnog značaja za našu privredu.

Jana

23.01.2023 21:45

Uprkos svim izazovima, sadašnja vlast žestoko brani nezavisnost Srbije. Radi na zaštiti interesa srpske države i naroda. Kurti, licemer, čini jednostrane akte nasilja nad našim narodom, dok nastavlja da tvrdi da je naš narod napadnut.

Ana

23.01.2023 21:46

Teski dani nedelje i meseci su pred nama. Jedinstvo i sloga srpskog naroda moze nas sacuvati da prebrodimo mesece koji su od suludih ljudi sa zapada gurnuti pred Srbiju. Sloga i zajednistvo, buducnost kojoj stremimo.

Kaca

23.01.2023 21:47

Trenutna situacija nije ni malo laka, predstoji nam težak period, ali verujemo u Vucica kao i do sada da će pronaći najbolje rešenje za našu zemlju i naš narod.

Selena

23.01.2023 21:49

U ovoj teskoj situaciji za Srbiju najvaznije je da budemo jedinstveni, kako u borbi da sacuvamo nasu zemlju, tako i u podrsci Vucicu, koji zivi za nasu Srbiju i neumorno i prkosno se bori za svaki njen pedalj, a narocito za KiM!

JANA

23.01.2023 21:50

NAROD NA KOSOVU JE JAKO STRPLJIV I IZDRZLJIV I AKO PREZIVLJAVAJU RAZNE TRAUME PRESRETANJE SRPSKE DECE I ZLOSTAVLJANJE JE POSTALO KAO DOBAR DAN . SRAMOTA STO NIKO OD ZVANICNIKA NE REAGUJE ONI SAMO PODRZAVAJU KURTIJA

Jelena

23.01.2023 22:02

Срби са Косова и Метохије највише верују Вучићу зато што их је увек подржавао и никада их није оставио у тешким тренуцима. Видели смо колика је била јака његова подршка претходних месеци када је Аљбин Курти терорисао српски народ на КиМ. Залагао се повратак дијалога, обезбеђивање мира и стабилности.

Svetolik

23.01.2023 22:09

Narod ima kome da veruje, zato sto ga Vucic nikad nije izdao, vec se istinski bori za bolje sutra!

Danica

23.01.2023 22:11

Ovo je tezak period za Srbiju, ali Vucic brine o interesima nase zemlje i naroda, kao i o bezbednosti naseg naroda na KiM.

ЉИЉАНА

23.01.2023 22:18

Па шта ћемо ми у Европској унији ако они на нас гледају као на стоку. Шта имамо ми да причамо са онима који немају шта са нама да причају. Не лаје кера због села него због себе. Њима треба наша територија не нама њихова.

Leposava

23.01.2023 22:49

Naš narod na KiM zna da će Vučić dati sve od sebe da se izbori za njihova prava, mir i stabilnost. Očekujemo još formiranje ZSO.

Марта

23.01.2023 22:57

Situacija je teška, ali izborićemo se, Srbi smo mi!

Dzoni

23.01.2023 22:59

Aleksnadre njima trebaju ljudi poput srpskog kukolja Rade Trajkovic,koji ce slepo slusati i raditi protiv ineteresa Srbije.

Zoran

23.01.2023 23:00

Naravno da imaju kome da veruju-lideru koji se lavovski bori za svoju Srbiju i za sve građane.

Cici

23.01.2023 23:04

Naš narod na KiM veruje Vučiću i u to da će se naći kompromisno rešenje.

Nens

23.01.2023 23:06

Vucic pokušava mirnim putem da sacuva srbe na KiM, bitno je da se osecaju sigurno, a Vucic tezi tome, i bori se za njihov mir.

Rasa

23.01.2023 23:14

Srbi na KiM su heroji danasnjice, hrabri ljudi koji trpe sve muke, veruju u Srbiju, bore se kako najbolje umeju za neko bolje sutra, uprkos privokacijama i nasilju koje trpe od Albanaca! Predsednik ce naci nacin da Vam pomogne i omoguci vam da zivite spokojno na svojim ognjistima

Todor

23.01.2023 23:16

Predsednik Vucic ima podrsku narodu.Sada treba da budemo slozni i pokazemo nase jedinstvo.

Mara

23.01.2023 23:18

Jasno je da je plan smisljen sa takvim ciljem da napravi razdor u Srbiji,da se podeli drustvo na dva dela da bi lakse vladali potronima.Od dva zla manje izadrati tesko je.

Tasa

23.01.2023 23:18

Da nema Vučića ne bi bilo ni našeg naroda na KiM!

Gaga

23.01.2023 23:18

Svesni smo mi, gradjani Srbije da je Srbija u ovom trenutku možda u najtežem periodu i da naš predsednik trpi veliki pritisak zato ga svi bodrimo i dajemo mu apsolutnu podršku.

Dejana

23.01.2023 23:20

Predsednik Vučić neprestano brine o Srbima na Kosmetu. Svaka čast.

Dejana

23.01.2023 23:21

Jedini ko zaista staje bez straha ispred Srba na KiM je predsednik Vučić.

Tasa

23.01.2023 23:21

Vucic je vise puta dokazao da sve sto radi, radi upravo u interesu naseg naroda na KiM!

Tasa

23.01.2023 23:22

Srbiju čeka težak i trnovit put po pitanju KiM! Ali nema predaje!

Kaca

23.01.2023 23:22

Zahvaljujući predsedniku Vučiću ne brinemo za bezbednost Srba na KiM jer on brine o svemu.

Tasa

23.01.2023 23:23

Vučić se lavovski bori za naš narod na KIM i neće dozvoliti da ih iko dira!

Tasa

23.01.2023 23:23

Sve dok je Vučića, naš narod na KiM može mirno da spava!

Tasa

23.01.2023 23:26

Vučiću je zaštita našeg naroda na KIM na prvom mestu!

Marija 90

23.01.2023 23:26

Srbiju čeka težak period nažalost ali radom i upornošću mogu da se prebrode sve barijere.

Rasa

23.01.2023 23:27

I treba da veruju predsedniku jer je Vucic covek od reci

Sasa

23.01.2023 23:27

Вучић никада није изневерио свој народ, неће ни сада!

Tasa

23.01.2023 23:28

Narod čvrsto stoji uz Vučića u ovoj borbi za KiM!

Vojo

23.01.2023 23:30

Уз Вучића за Србију и све грађане Србије.

Saki

23.01.2023 23:33

Србија ће заједно са Вучићем изгурати и ову муку!

Gaga

23.01.2023 23:35

Srbi na KiM nisu nikog ugrozili za razliku od albanaca koji stalno prave incidente i napadaju srpski narod.

Darko

23.01.2023 23:39

Nas narod na KiM veruje svojoj drzavi, Vucic ih nece izdati ni za sta na svetu!

Marko

23.01.2023 23:41

Predsednik Vučić je najviše uradio za narod na Kosovu i Metohiji i zato mu najviše i veruju.

Ognjen

23.01.2023 23:43

Vučićeva politika mira i stabilnosti najviše doprinosi opstanku Srba na Kosovu i Metohiji.

Nenad

23.01.2023 23:46

Srpski narod je opstao na Kosovu i Metohiji zahvaljujući odgovornoj politici Republike Srbije.

Aurora

23.01.2023 23:46

Koliko god Zapad zeleo,Srbija nikad nece uvesti sankcije Rusiji.Srbija i Rusija su bratske zemlje i podrzavaju se medjusobno.

Filip

23.01.2023 23:47

Politika mira i stabilnosti je jedino rešenje za stabilnost celog regiona.

Aurora

23.01.2023 23:47

Olos Kurti nastavlja sa svojim provokacijama i terorom nad nasim narodom,a Zapad ga ocigledno u tome podrzava.Sramota.

Aurora

23.01.2023 23:48

Predsednik je razotkrio sta u stvari Zapad zeli.Srbija nikad nece pristati na sukobe,borice se za mir i stabilnost.

Maki22

23.01.2023 23:48

Na sve nacine Vucic nastavlja borbu za mir i stabilnost na KiM.Dzabe Kurti pokusava da izazove sukob,nas narod nece pasti na provokacije.

Milan

23.01.2023 23:49

Svi Srbi i prave patriote su uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

Maki22

23.01.2023 23:49

Nas narod na KiM je trenutno u uzasnoj situaciji,jer gnjida Kurti nastavlja da izaziva sukob,ali oni moraju ostati mirni i ne smeju dozvoliti da padnu na provokacije.

Milan

23.01.2023 23:57

Vučić nikada nije izneverio Srbe sa KiM i zato mu i veruju.

Srbo

24.01.2023 01:59

Srbija se bori za prava Srba na KiM i oni to znaju.

caca

24.01.2023 06:31

Teška situacija jeste,to svi vidimo i osećamo,ali zahvaljujući predsedniku Vučiću,uspećemo da se izborimo sa svim teškoćama!

Dali ste čuli

24.01.2023 07:10

da jači ker j*ebe' Ovo je rezultat "mudre" politike, "presvučenog" Radikala. Čemu sad kuknjava? Zašto im sad ne podvikne? Nemoj da sve nas trpa u isti koš.

Luka

24.01.2023 07:18

Predsednik ima podrsku naroda zato sto vodi odgovornu politiku i ne odustaje od borbe za ocuvanjem nasih interesa.

Milan

24.01.2023 07:22

Bice ovo tezak period za Srbiju, ali ce ostati jaka, hrabra i odlucna kao i do sada

Nikola

24.01.2023 07:23

Vazno je kompromisno resenje. Moramo da donosimo odluke koje su najbolje za Srbiju

Maja

24.01.2023 07:24

Vucic nikada nista nije krio od naroda, a o problemima otvoreno govori gradjanima koji su mu dali legitimitet da vrsi vlast

Tanja

24.01.2023 07:25

Moramo da radimo, razgovaramo sa posrednicima, sa Albancima i Vucic je taj koji trazi najbolje resenje za nas narod na KiM

Nikola

24.01.2023 07:26

Vucic vodeci se interesima Srbije, vrlo snazno reaguje i bori se

Milan

24.01.2023 07:27

Gradjani Srbije su bezbedni jer Vucic stiti nase interese, stiti nasu zemlju

Nikola

24.01.2023 07:27

I pored pritiska i teskih trenutaka, Vucic ne staje, bori se i ide napred

Nikola

24.01.2023 07:28

Tezak je period pred Srbijom, ali uz politiku Vucica svaki izazov je resiv

Milan

24.01.2023 07:29

Srbija na cijem je celu Vucic nstavice da se danonocno bori za KiM i nas narod koji zivi u nasoj juznoj pokrajini

Milan

24.01.2023 07:30

Uprkos svim pritiscima i izazovima Vucic ne odustaje od nasih nacionalnih i strateskih interesa

Kaća

24.01.2023 07:34

Vučić je stalno mislima sa narodom na KiM

Mila

24.01.2023 07:35

Vučić bi rado i otišao na KiM da bude sa srpskim narodom ali mu situacija ne dozvoljava

Milena

24.01.2023 07:36

Dugo je trebalo Srbima na KiM da počne da veruje Vučiću jer su mnogo puta bili prevareni i izigrani od prethodnih vlasti

Mara

24.01.2023 07:37

Vide Srbi ko stvarno radi u njihovom interesu a ko prodaje prazne priče

Nada

24.01.2023 07:38

Posle više decenija Srbi na KiM imaju kome da veruju. Vučić nikada neće zloupotrebi ti njihovo poverenje

Bik

24.01.2023 07:46

Србија ће се увек борити да народ на КиМ живи у најбољим условима. Тешка ће бити ова година, али Вучић ће се трудити да се оствари та мисија!

Mara

24.01.2023 07:47

Србија ће се увек борити да народ на КиМ живи у најбољим условима. Тешка ће бити ова година, али Вучић ће се трудити да се оствари та мисија!

Marina

24.01.2023 07:54

Vucic ce resiti sve probleme Srbije sada i u buducnosti.

Ivana

24.01.2023 07:55

Odavno smo naucili da uz Vucica nema predaje uvek se ide do kraja.

Ana

24.01.2023 07:55

Uvek zajedno jedni uz druge za Srbiju !

Sara

24.01.2023 07:56

Док је наш председник Србије уз нас, и ми уз њега, немамо чега да се плашимо.

Mladen

24.01.2023 07:57

Jedinstvo je ono sto ce spasiti Srbiju od svih nedaca.

Aleksandar

24.01.2023 07:57

Sada je pravi trenutak kada treba da se pokaže jedinstvo i sloga svih nas.

Bojan

24.01.2023 07:58

Neće nam biti lako, ali zajedno i složni možemo sve.

Mirjana

24.01.2023 07:59

Vučić neće odustati i boriće se zajedno sa svojim građanima za dobrobit naše države

Tijana

24.01.2023 07:59

Ne mogu nam ništa, dokle god smo jedinstveni kao narod.

Tomislav

24.01.2023 08:00

Sačuvamo mi našu državu i odbranićemo uspešno naše interese.

Sofija

24.01.2023 08:01

Javnost u Srbiji bice upoznata sa svim desavanjima u zemlji.

Mitar

24.01.2023 08:02

Borba ce biti teska.Verujemo da ce Vučić naci pravo resenje za nastale probleme.

Ana

24.01.2023 08:08

Srbija ce uvek biti uz svoj narod na KiM da ga zastiti i obezbedi mir.

Nadja

24.01.2023 08:10

Srbija nastavlja da vodi odgovornu politiku za dobrobit svog naroda na KiM.

miki

24.01.2023 08:11

Srbija se suočava sa ogromnim pritiskom jedino predsednik Vučić može da se izbori za nas

dule

24.01.2023 08:12

Ne ostavliaju nam izbor, samo cinjenice, toliko ranjenog naseg naroda I dece, opet nas pritezu.

Andjela

24.01.2023 08:12

Predsednik je uz svoj narod , zalagajucici se za mir.

žare

24.01.2023 08:13

Nije bitno čijije plan nego njegov sadržaj.A vidim da su se svi na zapadu ,pa i Amerika,s njim složili.

mile

24.01.2023 08:13

Proći će i ovaj talas sa problemima , moramo se držati zajedno.

brane

24.01.2023 08:19

Srbi na Kosovu će realnije shvatiti šta se dešava u pregovorima i pred kakvim je izazovom njihova Srbija nego mnogi opozicionari u Srbiji.

Crna Leptirica

24.01.2023 08:26

Srbi su uz vas i jedino vi ste taj koji je ucino da bude svima dobro.

Aleksija Radivojčević

24.01.2023 08:41

Srpski narod na Kosovu i Metohiji, neka zna da o njima uvek misli njihova majka Srbija!

Aleksija Radivojčević

24.01.2023 08:43

Srbija je mislima i sercem uvek uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

Bilja

24.01.2023 08:43

Kosovo je srce Srbije- neodvojivi deo naseg postojanja! Srbi sa Kosova su nasa braca, a kulturno nasledje je neodvojivi deo naseg identiteta i bica.

Aleksija Radivojčević

24.01.2023 08:44

Svim srcem uz naš narod na Kosovu i Metohiji!

Miki

24.01.2023 09:30

Nek narod izabere a ne pojedinci, situacija jeste teška. Dvosekli mač