POPOVIĆ: Najsnažnije osuđujem napade na Danila Vučića
Tanjug

- ,,Najsnažnije osuđujem napade na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Očito je da oni koji su, po ko zna koji put poveli ovu besprizornu kampanju, uporno i namerno ignorišu činjenicu da Danilo Vučić nije bio deo zvanične delegacije Srbije, već je na proslavu Dana Republike Srpske otišao kao privatno lice.

Svim tim medijima i pojedinicima iz Srbije sinhronizovanim sa regionalnim medijima koji su više puta dokazali da mrze i Srbiju i Republiku Srpsku, bilo je jedino važno da nađu lažne razloge za optužbe protiv predsednika i njegove nacionalne politike koja jača Srbiju i brine o Srbima u regionu. Ono što je opasno jeste što ti isti mediji godinama pokušavaju da izmišljenim aferama kriminalizuju sina, ali i čitavu porodicu predsednika Republike Srbije. 

PREMIJERKA BRNABIĆ O PRLJAVOJ KAMPANJI TAJKUNSKIH MEDIJA: Milion puta lažite i kudite Danila, milion puta ćemo odgovoriti!

Ništa manje opasno je što, napadajući Danila da je otišao na proslavu koja po njihovom mišljenju nije zakonita jer je to rekao sud u Sarajevu, pokušavaju da stvore narativ koji je poguban za mlade generacije Srba — da je loše biti patriota, voleti svoj narod, Crkvu, Srbiju i poštovati i voleti Republiku Srpsku, njene žrtve i praznike. Takva antinacionalna razmišljanja i stavovi u kojima su Srbi jedini krivci za ratove, u kojima moramo da se beskrajno izvinjavamo svima i kajemo se što smo stvarali Republiku Srpsku, nove mlade generacije Srba nikada neće prihvatiti i sa prezirom će ih odbaciti. 

Zbog toga treba jasno i do kraja razobličti sve jučerašnje neosnovane napade na Danila Vučića zbog dolaska na proslavu Dana Republike Srpske - zaključio je Popović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading