U BEOGRADU ZA PRAZNIKE REKORDAN BROJ ŠPIJUNA: Evo šta kažu sagovornici za Alo!
Foto: Alo.rs

- Nemojte da smetnete sa uma, za Novu godinu i Božić Beograd je bio kao Kazablanka. Rekord smo postigli, špijuni su okupirali sve hotele. Privatne smeštaje kuće, zgrade vile. U Beogradu to nije zabeleženo od Drugog svetskog rata pa do danas - otkrio je Vučić gostujući na TV Pinku.

U BEOGRADU ZA PRAZNIKE REKORDAN BROJ ŠPIJUNA: Evo šta kažu sagovornici za Alo!

Alo

 

Profesor bezbednosnih nauka Miroslav Bjegović poručuje za Alo! da ne treba da nas iznenađuje ova predsednikova izjava i istakao da je najvažnije da je naš bezbednosno-obaveštajni sistem odradio svoj posao, pod čijom su prismotrom bili sve vreme.

- S obzirom na to da su građani u prazničnom raspoloženju, trebalo je iskoristiti takvo euforično stanje i izvršiti zapadno obaveštajno izviđanje terena, tj. snimanje raspoloženja i poverenja građana, putem neposrednih kontakata u kafanama, kafićima, javnim mestima prema aktuelnoj vlasti, prvenstveno prema Aleksandru Vučiću. Zatim ispitati stavove po pitanju KiM gde im se sugeriše da je to završena stvar i da se treba priznati tzv. kosovsku nezavisnost zarad evropskih integracija i na kraju hitno uvesti sankcije Rusiji gde smo jedino mi, po njima, usamljeno zalutalo stado u EU i zbog čega možemo očekivati sankcije. Navedena i instruisana pitanja trebalo bi da utiču na usklađivanje mišljenja naših građana s Evropejcima i baš ove obrađene informacije treba da dobiju specijalni izaslanici EU i SAD koji će doći početkom ove i naredne nedelje sa još jačim pritiscima na Beograd. Zaključak bi bio neka oni rade svoj posao a mi ćemo svoj, borićemo se za naše nacionalne interese i nećemo dati svoje, čuvaćemo ne samo naš nego i evropski mir - poručio je on.

U BEOGRADU ZA PRAZNIKE REKORDAN BROJ ŠPIJUNA: Evo šta kažu sagovornici za Alo!

Foto: Srpska napredna stranka

 

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka, poručio je da ovu informaciju treba posmatrati u svetlu pritisaka na Srbiju o kojima je predsednik Vučić ranije govorio.

- Očigledno je njihovim zemljama potrebno da se pitanje KiM reši pre nego što se sedne za sto radi postizanja rešenja za sukob u Ukrajini. Za to im treba da promene vlast u Srbiji, jer je jasno da svoju igru s predsednikom Vučićem ne mogu da igraju i zato će upravo on biti meta najjačih pritisaka. Međutim, potpuno sam siguran da niko ne može da izvrši nikakav učinkovit pritisak na njega. Predsednik je delima pokazao da ga niko ni sa čim ne može ni uplašiti ni uceniti i upravo to mu daje osnovu da postupa kao slobodan čovek koji se rukovodi isključivo interesima svoje zemlje i njenih građana. S druge strane, ne sumnjam da će u našem javnom i političkom životu ovi „turisti“ pronaći mnoštvo sagovornika i saradnika. Uostalom, mnogi ih željno iščekuju, u njih polažu nade da će ih dovesti na vlast i otvoreno se preporučuju za razne vidove saradnje. Ipak, današnja Srbija nije ona država u kojoj je narod bezglavo srljao u avanture zarad tuđih interesa i u to će se i uveriti i stranci i njihovi domaći saradnici - naveo je on za Alo! 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading