MRAČNI PLANOVI GLOBALNIH HEGEMONISTA Srđa Trifković otkrio šta čeka Evropu i koje četiri zemlje mogu da ustanu protiv američkog diktata
Foto: Alo ilustracija

Srđa Trifković navodi da su Poljaci na sva zvona oglasili da više neće nabavljati gas iz Rusije, pa su nabavljali ruski gas iz Nemačke.

Podseća da je Indija uvezla enormne količine ruske nafte tokom proteklih devet meseci i tvrdi da će ih ta zemlja sada preprodavati.

On je ponovio svoj stav da američki globalni hegemonisti teže da jednim udarcem ubiju dve muve. Srđa Trifković  navodi da američki globalni hegemonisti žele da se u Ukrajini tuku protiv Rusa do poslednjeg Ukrajinca, a na ekonomskom planu da se u EU bore protiv Rusa do poslednjeg napuštenog radnog mesta Evropljanina u fabrici i do poslednjeg hladnog stana ili kuće.

On je za TV Hepi ukazao na to da mogućnost da dođe do bunta zbog slepe poslušnosti transatlantskom hegemonu i njegovom diktatu u Francuskoj, Italiji, eventualno u Španiji i Grčkoj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
rwrw

05.01.2023 01:06

tako je bre, ustaj Evropo protiv americkog parazita

Nostradamus

05.01.2023 07:25

Ništa se od Trifkovićevih prognoza se neće ostvariti. Većina zemalja Evropske Unije je već napunila magacine tečnog ili klasičnog gasa i smrzavanja neće biti. Evropa može bez Rusije isto tako kao što Rusija može bez Evrope. Poblem će biti na bojnom polju gde će i Rusija a naročito Ukrajina trpeti velike gubitke u ljudstvu. To je ono što je strašno.