SKANDAL Opozicionar prisvojio privilegovanu ulaznicu koja pripada radnicima RTS-a - OLJA UVALILA BORKA NA BEČKI KONCERT!
Foto: Alo/Screenshot/YT/RTS

 

Legendarni novogodišnji koncert Bečke filharmonije već decenijama mnogi građani prate u direktnom prenosu Radio-televizije Srbije, nadajući se da će, s obzirom na cene karata koji idu i do šest hiljada evra, jednom sebi priuštiti i da uživo prisustvuju ovom kulturnom događaju. Dok su 1. januara uživali u divnim notama, pojedinima je kadar na publiku u momentu izazvao bes i upropastio ceo ugođaja, nakon čega su se usijale društvene mreže. Ugledali su, naime, urednicu Zabavnog programa RTS-a Oliveru Kovačević i njenog dečka Borka Stefanovića, inače opozicionog poslanika i potpredsednika stranke Dragana Đilasa. Građani su ga pitali kako sa poslaničkom platom može sebi da priušti odlazak na takav koncert i zašto se lažno predstavlja kao levičar, dok su sadašnji i bivši članovi Upravnog odbora RTS-a otkrili da je skandal zapravo to što je on tamo otišao na račun Javnog servisa, onog istog koji on svakog dana pljuje, naziva ga zarobljenim...

„Znate li šta je urnebesno? Kada se kao levičar predstavlja Borko Stefanović, potpredsednik SSP, koji s poslaničkom platom malo većom od 1.000 evra ide na NG koncert Bečke filharmonije, a cene ulaznica su od 650 do 5.990 evra“, jedan je od komentara na koji se odmah nadovezao drugi...

„Ovaj sa mašnom Borko Stefanović će da zastupa interese opozicije u Skupštini! Da zastupa interese ljudi koji jedva preživljavaju od plata i penzija! On koji lagano plati ulaznicu na koncert Bečke filharmonije! Ne ide to, rođaci, ne ide...“, ogorčen je bio ovaj tviteraš.

Ni Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, analitičar i nekadašnji član Upravnog odbora RTS-a, nije ostao nem kada je ugledao Olju i Borka na ekranu.

SKANDAL Opozicionar prisvojio privilegovanu ulaznicu koja pripada radnicima RTS-a - OLJA UVALILA BORKA NA BEČKI KONCERT!

Foto: Printscreen

 

 

- Olivera Kovačević je tokom dočeka 2023. uspela da dokaže da jedno telo može u isto vreme biti na dva mesta: u Beču na Novogodišnjem koncertu i na ekranu RTS 1, gde su gledaoci čitave noći uživali u njenim pevačkim i igračkim veštinama. Što se Borka tiče, zanima me ko je platio njegovu ulaznicu - prokomentarisao je Krstić za Alo!.

Aktuelni član UO RTS Predrag Azdejković pojasnio je da RTS svake godine prenosi Novogodišnji koncert Bečke filharmonije i na osnovu toga dobija karte za koncert...

SKANDAL Opozicionar prisvojio privilegovanu ulaznicu koja pripada radnicima RTS-a - OLJA UVALILA BORKA NA BEČKI KONCERT!

Alo

 

 

- Naravno, mesto urednika Zabavnog programa dolazi sa privilegijama da se prisustvuje određenim događajima i s pravom da se povede plus jedan. U pitanju je jedna vrsta nagrade za dobar rad i dobre rezultate. I tu se otvara pitanje da li je Olivera Kovačević takvu nagradu zaslužila, naročito ako uzmemo u obzir skandalozne izjave o RTS-u u Rovinju i da se već danima sprdaju na društvenim mrežama sa filmskim i muzičkim programom RTS tokom novogodišnjih praznika. Ono što me posebno iznenađuje jeste politička naivnost Borka Stefanovića, koji nije mogao da pretpostavi da će biti uslikan na koncertu i da srpska javnost neće baš najbolje reagovati na uživanje u RTS privilegijama - zaključio je Azdejković.

 

Primećena i Zorana

Među onima koji su takođe primećeni na koncertu bili su bivša ministarka Zorana Mihajlović s partnerom, kao i bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

 

Kako je Olivera uvredila sve građane

Kovačevićeva je letos otišla u Rovinj na Vikend medija festival da pljuje Srbiju. Ona je komentarisala situaciju u društvu i optužila vlast za stanje u državi i u medijima.

Ona je rekla da će RTS sačekati vreme kada će biti „oslobođen“.

- RTS će se osloboditi kada građani to budu izglasali - rekla je urednica Javnog servisa, koji plaćaju građani svakog meseca kroz TV pretplatu.

Na sve to dodala je da se građanima očigledno ovakvo stanje u društvu i medijima sviđa, pa je potrebno čekati da oni promene mišljenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Brane

03.01.2023 08:14

Vučicu rraguj na ovo ukini pod hitno taksu na jsvni servis!!!