GORAN VESIĆ POSTAVIO MARINIKU NA MESTO "Opozicija koristi nesreću za prikupljanje jeftinih političkih poena!"
Alo

Vesić se tim povodom oglasio na svom Fejsbuk nalogu.

- Kada narodna poslanica Marinika Tepić kaže da je “iskakanje vozova” postalo “svakodnevica ove vlasti” jasno je da je u pitanju obmana.

U vreme kada je gospođa Tepić bila deo vlasti nije bilo ni normalnih puteva niti novih vozova i pruga. To ipak ne znači da nečega nije bilo na pretek. Na pretek je bilo iskakanja vozova iz šina. Iskakanje dva teretna vagona između Štrpca i Priboja dogodilo se 2011. godine, iskakanje teretnog voza kod stanice Lučice kod Brodareva dogodilo se 2008. godine, a iskakanje vagona kod Srezovca u opštini Aleksinac dogodilo se 2010. godine. Ima još primera, ali da ne nabrajam, podsetiću gospođu Tepić da je 2010. godine, baš u decembru, iz šina iskočio teretni vagon, ali i cela lokomotiva. Valjda je Marinika tada bila zauzeta vladanjem, pa nije primetila te “nevažne vesti”. Zanimljivo je da Aleksandar Vučić, koji je tada bio u opoziciji, ni za jednu od ovih nesreća nije optužio tadašnju vlast. Jer nesreće nažalost mogu da se dogode i događaju se u čitavom svegu pa i u najrazvijenijim zemljama kao što su SAD ili Nemačka. Nigde na svetu osim u Srbiji opozicija ne koristi nesreće za prikupljanje jeftinih političkih poena.

Zanimljivo je da se povodom akcidenta u Pirotu nije oglasila nijedna ekološka nevladina organizacija. E to govori da su većina naših “ekoloških nevladinih organizacija” političke i profiterske. Da nije tako rekli bi nešto ili dali preporuku vlastima šta da čine zbog ekološkog akcidenta u Pirotu. Za njih događaj u Pirotu ne postoji jer njih građani ne interesuju. Njih interesuju mini hidrocentrale i litijum pošto tu mogu da reketiraju investitore. Pa da tako izaberu protiv kog investitora će biti a koji investitor im je prihvatljiv.

Nema tu razlike između lažnih ekologa i Marinike. Mnogo buke, malo brige i mnogo interesa.

I to je tako. - napisao je Vesić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading