NAJLEPŠE JE KOD KUĆE Poslanici neće lumpovati za Novu godinu
Sandra Božić - Alo! - V. Marković

Potpredsednica Skupštine Srbije Sandra Božić priznaje za Alo! da se raduje predstojećim praznicima, a otkriva i s kim će ih provesti.

- Kao i svake godine u krugu svojih najbližih uz svečanu atmosferu i razne novogodišnje i božićne đakonije. Radujemo se ovim praznicima jer su prilika da svi budemo zajedno na okupu. Iskoristila bih priliku i da građanima Srbije poželim srećne novogodišnje i božićne praznike i da ih dočekamo u miru, zdravlju i sreći sa svojim najmilijima - poručila je ona.

NAJLEPŠE JE KOD KUĆE Poslanici neće lumpovati za Novu godinu

Aleksandar Čotrić - Alo - V. Marković

 

Narodni poslanik Aleksandar Čotrić će Novu godinu dočekati u društvu svoje lepše polovine na gradskom trgu.

- Uoči Nove godine na jedan dan posetićemo prijatelje u Temišvaru i Božićni trg ispred zgrade tamošnje opere. Ovaj grad nam je blizu i ima barokni šarm koji nas često privlači. Za Novu godinu supruga i ja bićemo kod kuće u Pančevu. U novogodišnjoj noći prošetaćemo gradskim trgovima i ulicama na kojima će biti programi koje je pripremila Turistička organizacija. Pošto traje božićni post i hrana će biti primerena tradiciji. Na Badnje veče bićemo u Uspenjskom hramu, gde ćemo prisustvovati paljenju badnjaka, a Božić ćemo, po tradiciji, započeti službom u ruskoj crkvi na Tašmajdanu, a zatim ćemo ručati zajedno s roditeljima - otkrio je on za Alo!.

NAJLEPŠE JE KOD KUĆE Poslanici neće lumpovati za Novu godinu

Marijan Rističević - Alo - V. Marković

 

Njegov kolega iz skupštinske klupe Marijan Rističević će praznike tradicionalno provesti u svom domu.

- Nisam još ništa planirao za Novu godinu, a za Božić ako Bog da biću kući kao i svake godine, sem one kada sam bio u vojsci, 1979. godine - poručio je on za naš list.

Nataša Jovanović

Nataša Jovanović / Alo / V. Marković

 

Narodna poslanica Nataša Jovanović će Novu godinu dočekati u Kragujevcu, bez neke velike proslave.

- Naravno, moguće je da dođu gosti, moji prijatelji iz detinjstva, što je običaj za doček „kalendarske“ Nove godine. A ono čemu se najviše radujem je Božić i sve  pripreme za praznik, koji naravno proslavljam kod kuće sa porodicom uz poštovanje svih običaja za Badnji dan i Božić. Radost praznika uz česnicu i božićnu trpezu i sva tradicionalna jela koja pripremam je nešto najlepše i kod mene i svih koji slave - navela je ona za Alo!.

NAJLEPŠE JE KOD KUĆE Poslanici neće lumpovati za Novu godinu

Dubravka Kralj - Alo! - V. Marković

 

Poslanica Dubravka Kralj kaže da je najlepše dočekati Novu godinu sa onima na koje bismo pomislili u ponoć.

- Zato ću praznike provesti u Zrenjaninu sa porodicom i prijateljima - navela je ona.

Ministar će raditi i za praznike

NAJLEPŠE JE KOD KUĆE Poslanici neće lumpovati za Novu godinu

Đorđe Milićević / Alo! / A. Nalbantjan

 

Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen za dijasporu, priznaje da nema preterano vremena za prazničnu atmosferu.

- Do 31. decembra imam već planirane radne obaveze, nadam se da ću bar veče moći da provedem sa porodicom. Badnje veče i Božić, osim tradicionalnog porodičnog okupljanja, provešću sa našim građanima iz dijaspore - rekao je on za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading