MINISTARKA DARIJA KISIĆ POSETILA SEDMOČLANU PORODICU Uživala u grudvanju sa decom
Darija Kisić - Instagram

Članica Vlade Srbije je slike druženja objavila i na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram. A ono što je posebno interesantno jeste što smo Kisićevu imali prilike da vidimo kako uživa u grudvanju sa najmlađim članovima ove porodice.

„Divan zimski dan u Crnoj Travi: Hvala Tamari i Perici što su mi omogućili da u druženju sa njihovih petoro prelepe dece ponovo osetim čarolije grudvanja“, poručila je Kisićeva u opisu fotografija koje su ubrzo dobili brojne komplimente.

Inače, ministarka je posetila u Crnoj Travi porodicu Tamare Perović, koja se vratila u tu opštinu da živi sa porodicom. Kisićeva je istakla da je ova porodica, koja broji sedam članova, pravi primer poboljšanja demografske slike Srbije, što je prioritet Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

MINISTARKA DARIJA KISIĆ POSETILA SEDMOČLANU PORODICU Uživala u grudvanju sa decom

Darija Kisić - Instagram

 

- Crna Trava je opština u kojoj je prošle godine rođeno samo četvoro dece. Zato je svaki doprinos poboljšanju demografske slike u ovoj sredini i svako novo dete koje se rodi, od izuzetnog značaja za očuvanje ovog mesta i ovog dela Srbije - navela je Kisićeva.

Budući da je Tamara Perović pokrenula mali biznis proizvodnje prirodnih proizvoda, ministarka je naglasila da njen primer treba da slede sve žene koje imaju ideju i viziju i da budu hrabre i istrajne na tom putu.

- Hvala Perovićima što pokazuju da je porodica glavni pokretač i najveće bogatstvo  svakog čoveka - rekla je Kisić i najavila da će Ministarstvo pružiti podršku mladoj mami da ova porodica proširi zasade maline i borovnice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading