Novinarka nedeljnika NIN raskrinkala Kurtijevu miljenicu - Radi je fotelja važnija od svog naroda
Foto: Printscreen/Printscreen

Novinarka nedeljnika NIN Dragana Pejović gostovala je na Prvoj televiziji u emisiji „Jutro“ i komentarisala postupke predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM i miljenice zapadnih službi i prištinskih tzv. vlasti Radu Trajković.

Pejovićeva je istakla da Trajkovićeva zajedno sa vlastima lažne države Kosovo pokušava da svu krivicu za tenzije na KiM pripiše Srbiji i Vučiću.

- Prištinski zvaničnici, uključujući i Radu Trajković koja je ušla u vladu Kosova, pokušavaju da krivicu za tenzije na severu pripišu Srbiji, tj. Vučiću. To je jedno izvrtanje teza i nemaju nameru da popuste u ovom trenutku - rekla je Pejovićeva.

Na pitanje zašto to Trajkovićeva radi, Pejovićeva je iskreno odgovorila:

- Nema za šta drugo, osim za fotelju, da bi politički nekako preživeli. Lista na kojoj su bili ona i Nenad Rašić osvojila je 1.500 glasova i to nije bilo dovoljno za ulazak u parlament. Pitanje je da li je kandidat te liste Cvetko Veljković imao uopšte pravo da uđe u Skupštinu. Meni nije jasno koga oni predstavljaju tamo, ako ih Srbi tamo nisu izglasali - zaključila je Pejovićeva.

Tajkunski novinar se sprda sa stradanjem Srba na KiM

Slobodan Georgiev, direktor Newsmax Adria, još jednom je dotakao dno tako što je ozbiljnu temu koja je jako bitna za srpski narod i njegov opstanak prebacio na teren sprdnje.

Naime, Gerogiev je podelio fotografiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra odbrane Miloša Vučevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije Milana Mojsilovića, koji su se sastali da bi razgovarali o situaciji na Kosovu i Metohiji i teroru koji premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sprovodi nad srpskim narodom. Šolakov urednik je uz fotografiju objavio komentar: „Na vest iz Dohe”, aludirajući na pobedu hrvatske reprezentacije nad Brazilom na Mundijalu u Kataru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading