VUČEVIĆ O NAPADU NA SINIŠU MALOG ''Aleksić misli da napadima na ministra može da se zaboravi uništavanje Vojske za vreme žutih lopova?!''
Printscreen

''Ako se setimo njihovog vremena, u kom je vojska uništavana, dakle sve što su mogli da prodaju su prodali i istopili. A danas je vojska nikada jača, i mi ćemo u predlogu budžeta uložiti još novca za najmoderniju opremu naših jedinica'', kazao je Mali.

''Da li je svestan ovaj kvazi političar Miroslav Aleksić iz Narodne stranke kakve sve gluposti izgovara, i hoće li više prestati lažima da napada sopstvenu državu i narod koji ga plaća? Treba li ga podsećati na katastrofalnu politiku koju je vodio njegov šef Vuk Jeremić, kome i dan danas ode pišu Kutrijevci i njima slični jer im je “doneo nezavisnost”. Osim što konstantno kriminalizuje Srbe sa Kosova i Metohije, i veliča one koji pokušavaju da zatru svaki koren srpstva, Aleksić je sad krenuo da “udara” i po Vojsci Srbije. Misli, valjda, Aleksić da je brutalnim lažima može oslabiti. Misli da agresivnim napadima na ministra Sinišu Malog može da se zaboravi topljenje tenkova i uništavanje Vojske za vreme njegovih žutih lopova. Šta uopšte znaju o Vojsci i ljudima koji nose te časne uniforme, svi ti Aleksići, Jeremići, Novakovići .. poznati po krađi po lokalnim samoupravama, luksuznim hotelima i apartmanima, privatnim avionima, sve o trošku građana Srbije? Nemaju pojma! A odavno su pokazali da nemaju ni stida, ni srama, ni obraza'', naveo je Vučević povodom ovih napada. 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading