KNEŽEVIĆ: Ugrožen sam, odsad nosim oružje
Alo

Ovako govori Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) nakon što je napadnut na podgoričkom aerodromu.

- Ničim nisam isporovocirao incident, nego sam maksimalno pokušao da ga izbegnem. To verbalno vređanje i dobacivanje trajalo je mnogo duže nego što sam ja reagovao - poručio je Knežević, koji je ovako opisao incident:

- U pratnji vozača i člana obezbeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sedeo u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo s uvredama i negativnim komentarima na moj račun. Mladića nikad u životu nisam video niti imao kontakt s njim, a nakon verbalnog napada na mene spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, nakon čega je nastavio da me vređa. Moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene. Zahvaljujem mu jer ne znam kako se to moglo završiti.

Kako kaže Knežević, i na Fejsbuku je dobio pretnju i poruku da je prava sreća što je još živ jer je neprijatelj Crne Gore. 

Policija je privela Cetinjanina Ivana Gardaševića, ali je on juče pušten uz obrazloženje da se na snimcima kamera ne može videti pretnja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading