EVO KO STOJI IZA KAMPANJE "SLOBODNIH" MEDIJA U TAJKUNSKOM VLASNIŠTVU Ova osoba je mozak Šolakove specijalne operacije, tvrdi analitičar
Alo

Kaić je do detalja analizirao specijalnu medijsku operaciju tajkunskih televizija, koje su bez znanja zaposlenih odlučile da u noći između 5. i 6. decembra prekinu emitovanje programa i umesto toga objave tekst "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija".

- Samo su došli u prostorije svojih zaposlenih i bez objašnjenja im poručili da sutra neće biti emitovanja programa. Tajili su ne samo od gledalaca nego i od svojih zaposlenih, ali nisu tajili od opozicionih političara kojima su bukvalno naredili, kao da su i oni njihovi zaposleni, da pokažu transparente i slikaju se za te iste medije u skupštini, brutalno prekidajući poslanika manjinske stranke. Onda su poslali neke prašinarke da saleću ministre i poslanike sa pitanjem, e, a šta mislite zašto nema programa na N1 i Nova? Za to vreme, a što je najgore od svega, doveli su u zabludu sopstvene gledaoce i puštali ih da misle da se dešava nešto ozbiljno i da je Vučić pogasio kanale na, pazite sad, njihovom kablu - izlaže detaljnu rekontrukciju cele operacije Kaić i u istom dahu dodaje:

- Istovremeno, njihov dopisnik Nikola Radišić alarmira Brisel, pa se oglašava i naivna Pisonero (portparolka EK, prim. aut), a poslanik Narodne stranke dobija otkucani tekst iz službe za odnose s javnošću "Junajted medije" sa obavezom da to preda nekom komitetu Saveta Evrope i predstavi ga kao "non-pejper"! I tako sve do ponoći, a sledećeg jutra, puj-pik, više ne važi. Sve regularno, sve se emituje.

Izlazi klovn roštiljdžija Božić i kaže, izvinite ako smo vas uznemirili, malo smo se zezali, šok-terapija! Ha-ha-ha-hi-hi-hi. A nije ni 1. april, ni 3. maj. Ali tako bi bilo da nema slobodnih medija, uvredivši tako narcisoidnom porukom i druge opozicione medije. Pa onda ceo dan čitaju mejlove zabrinutih gledalaca koje su dobili i prave priloge od toga, kao, jao bože, koliko nas vole, samo da bi sakrili kako su prevarili javnost i ponizili pre svega sopstvene gledaoce i napravili ih budalama - rekapitulira Kaić i otkriva ko stoji iza ovog "super-glupog poteza".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading