IZBORNA SKUPŠTINA PUPS - SOLIDARNOST I PRAVDA GROCKA: PUPS-ov „Zeleni prsten“ i garantni fond za poljoprivrednike Beograda
Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

A, zatim da te zadruge formiraju „zeleni prsten“ kao visokoorganizovani proizvođačko-prodajni sistem koji će efikasno snabdevati osnovnim životnim namirnicima ne samo stanovnike Beograda, već i druge gradove Srbije – istaknuto je na Izbornoj skupštini PUPS – Solidarnost i pravda u prepunoj sali Skupštine opštine Grocka.

Vojislav Đorđević, ponovo izabrani predsednik opštinske organizacije PUPS – Solidarnost i pravda osvrnuo se i na još jedan predlog predsednika te partije Milana Krkobabića:

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

 

- Iz dana u dan sve je veće interesovanje među proizvođačima voća u opštini Grocka za osnivanje Garantnog fonda za koji se energično zalaže Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu. Tim fondom država Srbija bi garantovala cene za osnovne strateške poljoprivredne proizvode – da domaćini ne rade s gubicima usled poremećaja na tržištu ili većih vremenskih nepogoda – istakao je Đorđević.

Na izbornoj skupštini je rečeno da je počelo podmlađivanje članstva i organizaciono i kadrovsko jačanje PUPS – Solidarnost i pravda u veoma aktivnim mesnim odborima u: Kaluđerici, Leštanima, Vinči, Boleču, Ritopeku, Zaklopači, Pudarcima, Dražanju , i Grockoj, a u planu je da se aktivnosti prošire u Vrčinu, Begaljici, Brestoviku, Umčarima, Živkovcu i Kamen-Dolu.

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

 

Za potpredsednike opštinskog odbora PUPS – Solidarnost i pravda Grocka jednoglasno su izabrani Radmila Dragutinović, predsednica Aktiva žena u Grockoj i Živorad Marković.

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

 

Sednici su prisustvovali: potpredsednici PUPS – Solidarnost i pravda Vladan Đukić i Risto Kostov, potpredsednik Izvršnog odbora (IO) Profir Rančić i članovi IO Mira Jovanović i Dragan Tešić.

Komentari (0)

Loading