POSLANICI DS PROMOVIŠU NASILJE U PARLAMENTU: Lutovac hoće da šamara naprednjake, Rakićeva da ih juri po ulicama!
Zoran Lutovac - Printskrin

„Na izlazu iz Skupštine Dragana Rakić pretila poslanicima SNS ’Jurićemo vas po ulicama. Nije stilska figura u pitanju’. Smušeni Lutovac malo psovao i pretio ’da će da mi zavali šamarčinu’, ali smešan kakav jeste, brzo se povukao. Ovakve ludake Skupština još nije videla“, poručio je on na svom nalogu na Tviteru.

Printscreen

 

Poslanik Aleksandar Marković bio je svedok pretnji koji su poslanici DS-a uputili poslanicima SNS-a.

- Osim tih pretnji, oni svaki dan iznose najbrutalnije pretnje i najvulgarnije psovke nama iz SNS-a. To je očigledno izraz nemoći tih poslaničkih grupa. Oni su mislili da će im ulazak u parlament podići rejting ali vrlo brzo su shvatili da su potpuno inferiorni, i da građani sada najbolje vide kolike su neznalice i diletanti - istakao je on za Alo!.

Aleksandr Marković - Alo - Dejan Briza

 

Milenko Jovanov je, komentarišući ove pretnje za Alo!, istakao da se radi o još jednoj manifestaciji apsolutne nemoći.

- Ne ide im u Skupštini, ne razumeju kako funkcioniše politička borba u institucijama, u svakoj raspravi izvuku deblji kraj, nadali su se da će ulaskom u Skupštinu postati nekakve zvezde, ali od toga očigledno nema ništa i onda nastaje nervoza. S druge strane, najeksponiraniji predstavnik „žutih“ u Skupštini je Srđan Milivojević, a ne gospođa Rakić, koja se inače predstavlja kao liderka stranke, pa možda i u tome treba tražiti uzroke ovakvih ispada. Pritom, podsetio bih da je to osoba koja je u vreme neke od njihovih stranačkih deoba brutalno izvređala Vidu Ognjenović. Očigledno je to model ponašanja i u tom smislu nema iznenađenja. U svakom slučaju, ovo ništa neće da promeni. Mi ćemo nastaviti da se borimo za politiku predsednika Vučića koja donosi konkretne rezultate našoj zemlji i našem narodu - naveo je on za Alo! i dodao:

Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

 

- Niti smo fascinirani, niti smo uplašeni, niti nas oni zanimaju. Sve što rade govori o njima. Narod, siguran sam, nikada neće glasati za one nisu u stanju da kontrolišu sopstveno ponašanje. Jer ko bi dao poverenje onome ko nije u stanju da kontroliše sebe i svoje ponašanje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (2)

Loading
Učiteljica

08.12.2022 07:57

Za ovaj CIRKUS u skupštini krivi su SVI koji su cenzus sa 5posto spustili na 3.Oni se ne bave temama sa dnevnog reda,nego samo unose svoju teoriju mržnje prema VUČIĆU ( a da je neko drugi ,možda i prema njemu).Njih ne interesuje SRBIJA ,nego lični interes i bogaćenje...

Naca

08.12.2022 09:28

Ovakvo ponasanje je nedopustivo vise!Ko ce spreciti ovo ponasanje i nasilje? Ko je dao za pravo opoziciji da se ovako ponasaju?? Sta god uradili Vucica nece da poremete u ostvarivanju ciljeva.