PREMIJERKA POTPUNO RAZOTKRILA ĆUTU LAŽNOG EKOLOGA Opozicionar delio letke štampane na papiru koji najviše zagađuje
Aleksandar Jovanović Ćuta / Tanjug / R. Prelić

Za reč se ubrzo javila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je objasnila zbog čega je Ćuta samo lažni ekolog.

- Svi građani su bili svedoci toga da smo dobili letke od Pokreta zelenih, ili kako se već zovu. Velika koalicija malih stranaka. Dobili smo letke na sjajnom papiru, koji je najgori za životnu sredinu, nisu se potrudili da makar bude recikliran. Za taj papir morali ste da posečete ne znam koliko drveća - istakla je ona.

Brnabićeva je navela i na koji način sve može da se sačuva životna sredina, a jedan od njih, kako je istakla, jeste upotreba recikliranog papira.

PREMIJERKA POTPUNO RAZOTKRILA ĆUTU LAŽNOG EKOLOGA Opozicionar delio letke štampane na papiru koji najviše zagađuje

Tanjug/Slobodan Miljević

 

- Želim da ukažem na izuzetno važan predlog zakona koji smo poslali Skupštini, a tiče se zaštite životne sredine. To je Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu između Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj. Tim zakonom se povećava obim mera za unapređenje energetske efikasnosti, između ostalog, planira se ugradnja solarnih panela kod domaćinstava - poručila je premijerka, i dodala da je vrednost tog sporazuma 44,9 miliona evra.

- Ekolozi, lažni ekolozi su glasali ili „protiv“ ili nisu glasali uopšte, ali nisu glasali „za“. Građani mogu jasno da vide o kakvim je licemerju reč samo u ovih 15 minuta - zaključila je predsednica Vlade Srbije.

Inače, predsednik parlamenta Vladimir Orlić izrekao je opomenu Aleksandru Jovanoviću Ćuti, jer je bez dozvole prilazio stolu predsedavajućeg i ministrima delio letke.

Sa cigarom u skupštinskoj sali!

Doduše, koliko je Ćuta ekolog i koliko poštuje Skupštinu Srbije, videlo se i po tome što se krajem oktobra  sa cigaretom u ustima pojavio u skupštinskoj sali. On je tim činom napravio pravi skandal, pokazujući da ne poštuje mesto na kome se nalazi, a ni zemlju koju bi trebalo da predstavlja u najboljem svetlu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vla

06.12.2022 08:11

BOLESNIK, padinska skela je Raj za cuftu

Zoran

06.12.2022 08:21

Ćuto, ne izigravaj dvorsku ludu u parlamentu. Kad sam te pitao šta ces tamo odgovorio si mi idem zbog poslanicke plate. Blage veze ti nemaš sa ekologijom, javlaš se jer moraš da opravdaš one koji su glasali za dvorsku ludu.