ĆUTA PRAVIO CIRKUS U SKUPŠTINI! Premijerka Brnabić ga žestoko poklopila!
Foto: Tanjug

Na samom početku današnje sednice Skupštine Srbije potpuno nepozvan Ćuta je počeo da paradira oko govornice, i prisutnim članovima Vlade Srbije deli letke.

Za reč se ubrzo javila premijerka Srbije Ana Brnabić, koje je u programu uživo objasnila zbog čega je Ćuta samo lažni ekolog.

Printscreen

 

- Svi građani su bili svedoci da smo dobili ove letke od Pokreta zelenih. Kao što možete da vidite ti letci su na sjajnom papiru, ne ni recikliranom, koji je najgori za životnu sredinu. Najviše zagađuje. A da ne pričam koliko ste drveća morali da posečete za taj papir.

Ni u jednom trenutku niko od njih nije rekao "dajte makar na recikliranom papiru da štampamo letke, da pokažemo da brinemo." Čisto da građani znaju koliko oni zaista brinu o životnoj sredini!

- A šta kažu saveti za zaštitu životne sredine? Pod jedan: Reciklaža. Smanjite upotrebu papira - objasnila je Brnabić.

Komentari (6)

Loading
Gaga

05.12.2022 12:32

Ko može ovog komada podržava veći je idiot od njega ,ovaj skot uzima pare za sve što uradi a ove BUDALE što ga prate od šake do lakta.

Darko

05.12.2022 13:30

Ћута побего из сопственог циркуса или ти из кавеза. Подршка АВ.

Ljubiša

05.12.2022 14:13

@Darko - Grešiš, nije on Ćuta, nego Ćita i mora da radi štamu TarzanSoriš naredi.

baja

05.12.2022 13:49

Isterati i s' njim u planinu da čuva koze, ili malo u rudnik da vidi hleb od 7. kora. Prima pare a džabalebaroši ga podržavaju.

Nenad

05.12.2022 14:20

Ćuto budalo jedna, prico si zašto si ušao u parlament, da bi imao poslanicku platu, a sad izigravaš dvorsku ludu.