Šta sledi posle promocije terorizma na terenu fudbalskog stadiona tokom Mundijala u Kataru - POVAMPIRENA OVK! Šiptari veličaju koljače srpske dece! CEO SVET ĆUTI!
EPA

Da je bolest, ni po jada, ali za ovo što rade Šiptari - gde god da su, s bilo čijim pasošem u džepu, u bilo kakvoj odori, evo čak i u sportskom dresu - leka nažalost nema. Patološku mržnju prema Srbima demonstriraju kad požele, ne biraju ni mesto. Sad i na utakmici fudbalskog Mundijala veličaju koljače naše dece! A svet, onaj politički, na to ne reaguje... Gleda promociju terorizma i ćuti!

Kosovski Albanac Granit Džaka, samo po rođenju Švajcarac (roditelji iz Podujeva), ponovo je pljunuo na sve Srbe stradale od metka i noža zločinačke OVK. Ovog puta direktnije, strašnije, užasnije nego ranije, ovog puta je slavio osnivača terorističke paravojske Adema Jašarija. Trijumf Švajcarske nad Srbijom (3:2) u Kataru slavio je u dresu s imenom koljača iz Prekaza. Džaba mu potonje pravdanje, da bi valjda izbegao kaznu koju, bogu hvala, neće izbeći, da nije mislio na „komandanta Jašarija“ nego na mladog saigrača među „sajdžijama“ Ardona Jašarija. Poruka Šiptara je bila jasna.

Uostalom, dva dana pre meča trećeg kola grupne faze Svetskog prvenstva, o čemu je Alo! pisao, istakao je da je „iskusniji i mirniji“ nego onomad u Rusiji kad je mahao dvoglavim orlom posle datog gola Srbiji, ali i dodao da u sebi ima i onu drugu (provokatorsku) stranu. I eto je...

I nije on jedini akter „velikoalbanske histerije“ posle pobede - pazite - Švajcarske. Naši momci nisu izgubili, ruku na srce zasluženo, od Albanije, ali se na Kosovu i Metohiji slavilo kao da jesu. Šenlučilo se u Prištini, Prizrenu, južnoj Mitrovici, u drugim gradovima, uz pucnjavu, vatromet i brujanje automobilskih sirena na ulicama. Prizivali su i tamo povampirenje OVK, vitlali zastavama zvanične Albanije i takozvane velike Albanije.

Šiptarski pir nije izostao ni u samoj Švajcarskoj. U Bazelu, rodnom gradu promotera koljača srpske dece, na ulice je izašao veliki broj Albanaca. Mahali su crvenim zastavama s crnim dvoglavim orlom i provocirali naše zemljake.

Gde god da su, s bilo čijem pasošem u džepu, eto, zadojeni su patološkom mržnjom prema Srbima od koje leka nema. Da bar ima osude...

KURTI: Srbija ne prolazi!

Šta sledi posle promocije terorizma na terenu fudbalskog stadiona tokom Mundijala u Kataru - POVAMPIRENA OVK! Šiptari veličaju koljače srpske dece! CEO SVET ĆUTI!

EPA/ GEORGI LICOVSKI

 

I premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti je likovao zbog poraza naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Srbija ne prolazi. Čestitke Švajcarskoj!“, napisao je uz fotku švajcarskih reprezentativaca.

Vanja je hteo da ga udavi

Nije Džaka provocirao samo posle pobede Švajcarske, već i tokom utakmice u Dohi. Hvatao se za međunožje ispred naše klupe, psovao majku na albanskom našim reprezentativcima, ulazio u verbalni okršaj s našim „orlovima“... I zamalo zbog svega toga popio batine. Malo je falilo da ga Nikola Milenković obori na travu, a Vanja Milinković Savić da ga udavi.

SRAMNO: Džaka proglašen igračem utakmice

FIFA je dan posle pokrenula postupak protiv Granita Džake, ali se propisno obrukala odmah posle susreta na stadionu 974. Za najboljeg igrača utakmice nije proglasila nijednog od tri strelca Švajcarske (Šaćiri, Embolo, Frojler), već upravo provokatora iz Bazela. Svejedno što nije učestvovao direktno ni u jednom golu „sajdžija“.

FIFA pokreće postupak

Engleski mediji najavljuju da će FIFA pokrenuti istragu protiv Granita Džake zbog majice koju je nosio posle pobede Švajcarske protiv Srbije. To nije jedini greh Šiptara u dresu „sajdžija“, na tapetu će biti i provociranje srpskih igrača i klupe naše reprezentacije, psovanje majke, kao i držanje za međunožje.

Albanci bombardovali Fejsbuk FSS

Albanci se nisu zaustavili na šenlučenju na ulicama, već su i na društvenim mrežama terorisali Srbiju. Na vest našeg fudbalskog saveza postavili su stotine komentara uz fotografije Džake i Šaćirija, te kosovskih, albanskih i švajcarskih zastava uz brojne uvrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Dijaspora

04.12.2022 07:07

Za pocetak mu oduzmite srpsko drzavljanstvo i svima iz njegove blize/dalje familije i zabranite ulazak u Srbiju, da ne sme ni preko naseg neba da leti. Ali nasa vlada je jako plasljiva cim povampireni probisvet iz 90thih g. HIl moze da vedri i oblaci po Srbiji.

Ja

04.12.2022 07:32

Da je bolest, ni po jada, ali za ovo što rade Šiptari - gde god da su, s bilo čijim pasošem u džepu, u bilo kakvoj odori, evo čak i u sportskom dresu - leka nažalost nema. Patološku mržnju prema Srbima demonstriraju kad požele, ne biraju ni mesto. Sad i na utakmici fudbalskog Mundijala veličaju koljače naše dece! A svet, onaj politički, na to ne reaguje... Gleda promociju terorizma i ćuti! Oni cute godinama vidise da je to mrznja fudbal i politika nisu jedno i isto svega mesaju sto nemaju pravo stvaraju namerne i silne provokacije sto nije i nema potrebe da rade gde god da su, s bilo čijim pasošem u džepu, u bilo kakvoj odori, evo čak i u sportskom dresu Da je bolest, ni po jada, ali za ovo što rade Šiptari nemaju pravo to su silne provokacije mrznja sto sami i namerno stvaraju i da politika cuti od albanskog terorizma sto svi znaju i vide nesme vise svet da cuti od takvog terorizma zla sila i provokacija sto sami znaju i vide zlocse u tudjoj zemlji treba spreciti jesu u svemu preterali !!!

Ja

04.12.2022 07:42

Kosovski Albanac Granit Džaka, samo po rođenju Švajcarac (roditelji iz Podujeva), ponovo je pljunuo na sve Srbe stradale od metka i noža zločinačke OVK. Ovog puta direktnije, strašnije, užasnije nego ranije, ovog puta je slavio osnivača terorističke paravojske Adema Jašarija. Trijumf Švajcarske nad Srbijom (3:2) u Kataru slavio je u dresu s imenom koljača iz Prekaza. Džaba mu potonje pravdanje, da bi valjda izbegao kaznu koju, bogu hvala, neće izbeći, da nije mislio na „komandanta Jašarija“ nego na mladog saigrača među „sajdžijama“ Ardona Jašarija. Poruka Šiptara je bila jasna. Velike su to sramote sto svoje zlo i zlocine reklamiraju neka ne zaborave svoje zlocine to se nece nikada oprostiti ni na ovom ni onome svetu jer su bez ikakvog razloga ubijali i mucili narod sto nikakvog prava nisu albanski monstrumi ubice albanski teroristi dobro sto pokazuju celom svetu svoje lice da su ubice nisu nikakav narod niti su ljudi nikada nisu ni bili to je dokaz sto danas mogu ceo svet da vide albanci jesu vekovni terorusti jos od davnih vremena i takvi ostali albanski monstrumi !!!

Ja

04.12.2022 07:54

Uostalom, dva dana pre meča trećeg kola grupne faze Svetskog prvenstva, o čemu je Alo! pisao, istakao je da je „iskusniji i mirniji“ nego onomad u Rusiji kad je mahao dvoglavim orlom posle datog gola Srbiji, ali i dodao da u sebi ima i onu drugu (provokatorsku) stranu. I eto je... nije on jedini akter „velikoalbanske histerije“ posle pobede - pazite - Švajcarske. Naši momci nisu izgubili, ruku na srce zasluženo, od Albanije, ali se na Kosovu i Metohiji slavilo kao da jesu. Šenlučilo se u Prištini, Prizrenu, južnoj Mitrovici, u drugim gradovima, uz pucnjavu, vatromet i brujanje automobilskih sirena na ulicama. Prizivali su i tamo povampirenje OVK, vitlali zastavama zvanične Albanije i takozvane velike Albanije. Jeste tako to je bila igra svajcarske i srbije to je bila pobeda svajcarske nije albanije sto silom provociraju nece dugo ni svajcarska ostati u toj igri uvek ima samo jednog pobednika ! nemogu svi da budu pobednici nemaju pravo albanci da silom provociraju nisu oni pobedili nego je svajcarska ! Šiptarski pir nije izostao ni u samoj Švajcarskoj. U Bazelu, rodnom gradu promotera koljača srpske dece, na ulice je izašao veliki broj Albanaca. Mahali su crvenim zastavama s crnim dvoglavim orlom i provocirali naše zemljake. Gde god da su, s bilo čijem pasošem u džepu, eto, zadojeni su patološkom mržnjom prema Srbima od koje leka nema. Da bar ima osude...

Ja

04.12.2022 08:00

I premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti je likovao zbog poraza naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru. Nije to njihova pobeda bila da silom izaziva i silom provocira jeste glupo sta rade ! „Srbija ne prolazi. Čestitke Švajcarskoj!“, napisao je uz fotku švajcarskih reprezentativaca.

Ja

04.12.2022 08:15

Vanja je hteo da ga udavi Nije Džaka provocirao samo posle pobede Švajcarske, već i tokom utakmice u Dohi. Hvatao se za međunožje ispred naše klupe, psovao majku na albanskom našim reprezentativcima, ulazio u verbalni okršaj s našim „orlovima“... I zamalo zbog svega toga popio batine. Malo je falilo da ga Nikola Milenković obori na travu, a Vanja Milinković Savić da ga udavi. Koja sramota da psuje i majku na albanskom zasluzilo bi velike batine to bi zadluzio gde ima da se tako ponasa sramota koje gluposti silom rade sto nikakvog prava nemaju sta misli da silom sami sebi to pravo daje sto nema gde to ima da se takvim glupostima ponasa sta misli ko je on sto igra sa svajcarskom sto su najgori narod u celom svetu nemoze sebe da cini dobrim nije jer nisu nikakvi nikada nisu ni bili ostali takvi kako se i danas i vidi i ceo svet sto moze da vidi sramota ! sta silom i silnom provokacijom provociraju i fudbalere srbije trebada se osudi takvih silnih provokacija to pravo nema da psuje niciju majku taj svajcarski albanac sto silom provocira nemaju nikakvog ponasanja samo silne sramne provokacije !!!

Ja

04.12.2022 08:22

FIFA je dan posle pokrenula postupak protiv Granita Džake, ali se propisno obrukala odmah posle susreta na stadionu 974. Za najboljeg igrača utakmice nije proglasila nijednog od tri strelca Švajcarske (Šaćiri, Embolo, Frojler), već upravo provokatora iz Bazela. Svejedno što nije učestvovao direktno ni u jednom golu „sajdžija“. FIFA pokreće postupak To trebaju da fifa rade koje sramote i silne provokacije svuda albanci silom provociraju to prsvo nemaju da rade !! Engleski mediji najavljuju da će FIFA pokrenuti istragu protiv Granita Džake zbog majice koju je nosio posle pobede Švajcarske protiv Srbije. To nije jedini greh Šiptara u dresu „sajdžija“, na tapetu će biti i provociranje srpskih igrača i klupe naše reprezentacije, psovanje majke, kao i držanje za međunožje.

Sinisa

04.12.2022 11:39

Jasari je za njih heroj,po njemu se zove aerodrom u Pristini,mnoge ulice I bulevari,skole,a spomenici su svuda po Kosovu.