RADA TRAJKOVIĆ DOBILA SNAŽNU PODRŠKU IZ HRVATSKE: Promena koja je potrebna Srbima na KiM!
Printscreen/ N1

Povodom imenovanja Rašiča za ministra u tzv. kosovkoj vladi i Trajković za njegovu savetnicu, Hrvati su jedva dočekali da podrže antisrpsku politiku.

Poznata opozicionarka Rada Trajković otvoreno radi za prištinsku vlast i promoviše nezavisnost Kosova, a Hrvati su jedva dočekali ovakvu političku figuru koja otvoreno iznosi antisrpske stavove i to što je umesto Republike Srbije izabrala crveno-crni barjak Aljbina Kurtija.

Vesna Pusić, hrvatska političarka i bivša ministarka spoljnih poslova Hrvatske, pružila je podršku Radi Trajković.

– Svaka čast gospođo dr Trajković. Svaka promena na bolje počinje s pametnim i hrabrim pojedinkama/pojedincima. Znam da nije ugodno, ali je ispravno i časno. Na kraju to bude ipak najvažnije – napisala je Pusić, na šta je usledio odgovor Rade Trajković:

– Vesna, hvala Vam. Puno znači Vaša podrška.

 

Printscreen

 

Rada Trajković jedino što je pokazala u svom dosadašnjom političkom delovanju da je njen jedini interes kako će služiti administraciji lažne države i raditi apsulutno sve protiv interesa srpskog naroda. 

Dvojac koji je izabran ima cilj da se izbori za nezavisnost Kosova, a Hrvatima sve što je protiv srpskog naroda odgovora i jedva čekaju da likuju.

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Gradjanin

03.12.2022 09:34

Oduzeti joj srpsko drzavljanstvo, ponistiti pasos, optuziti za izdaju, ...

R.T.

03.12.2022 10:14

Istina, podržavam sve protiv trenutne srpske politike i s tim u stvari podržavam Srbiju. Nema na čemu komšije.

Duška

03.12.2022 10:17

Oa hrvatica i Rada šta žele Srbima ,neka njima Big da i to duplo!!!

Predrag

05.12.2022 10:07

Nikada više da nisi krocila u Srbiju cudovište cupavo. Za tebe je granca Srbije Kineski zid. budeš li ušla neceš u zatvor nego u Lazu pošto si psihijatar, ali pogrešno si studirala ideš na pevaspitavanje.