JOVANOV: Vučić rekao ono što oseća i misli svaki građanin Srbije, nakon novog suludog poteza Aljbina Kurtija i blagonaklonog stava EU prema tome
Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Predsednik Vučić je danas reagovao kao državnik i čovek koji je i dobio podršku naroda da Srbiju hrabro vodi kroz iskušenja, a rekao je ono što oseća i misli svaki građanin Srbije, nakon novog suludog poteza Aljbina Kurtija i blagonaklonog stava EU prema tome.

Nepodnošljivo je gledati gaženje osnovnih principa demokratije od strane onih istih koji uvek imaju potrebu da na tu temu Srbiji dele lekcije. Još je mučnije gledati kako svi mogući principi, načela, dogovori i garancije prestaju da važe ako to odgovara Prištini i kako se uvek ima razumevanja za Kurtijeve budalaštine koje pravi već na dnevnom nivou.

Ovog puta su bukvalno sa ulice doveli Nenada Rašića, koji je dobio 0,1% glasova Srba, da predstavlja baš onih 99,9% Srba koji za njega nisu glasali! A u tome će mu pomagati Rada Trajković koja se već danima i rukama i nogama otima da bude na usluzi Kurtiju i njegovim ciljevima i da raskine sve veze Srba sa KiM sa Beogradom. 

I na sve to EU ćuti, a zapravo podržava Kurtijev postupak.

Neko je na sve to morao da kaže dosta, a nema nikoga čije reči imaju veću težinu i ko ima veći legitimitet da to kaže od predsednika Vučića.

I zato bi bilo mudro da njegove reči čuju i razumeju. Ako im je uopšte stalo do Srbije."

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading