HITNO SE OGLASIO MINISTAR ODBRANE Vučević brutalno odgovorio na imenovanje političkih patuljaka i kvislinga Rašića i Trajkovićeve
Printscreen

- Imenovanje političkih patuljaka, kvislinga i konvertita Nenada Rašića i Rade Trajković za ministra i savetnika u privremenim prištinskim institucijama, kao i više nego sramna reakcija EU koja kao da opravdava ovo brutalno pravno nasilje, nije samo kršenje svih principa demokratije, međunarodnog prava i samih zakona tzv. Kosova, već nas navodi na pitanje da li nam je EU i dalje partner ili je postala otvoreni sponzor antisrpskih akcija i želja za etničkim čišćenjem našeg naroda na KiM.

Sada je svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je upozoravao da imamo posla sa ljudima bez grama morala i pravičnosti, sa pravim političkim talogom i ološem koji, nažalost, ima podršku uticajnih centara moći. Nadam se da je svima jasno da sada moramo još čvršće da podržimo predsednika u borbi koju vodi. Sve maske su pale, ostaje nam samo beskompromisna i hrabra borba za odbranu naše najveće svetinje - stoji na Instagramu Vučevića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (1)

Loading
Зоран Ловћенац

01.12.2022 20:44

Зајебите више ЕУ.Коме они још требају.Битанге и Лицемери