SAVO OKUPIO STRAŠNU EKIPU Lider pokreta Kreni-promeni pohvalio se kako uživa u „probranom“ društvu
Alo

A na slici bivši direktor Univerzijade Siniša Jasnić, kome se sudilo za proneveru više od pola miliona evra (poslednji put hapšen u julu ove godine), te Vladimir Vuletić, bivši član uprave FK Partizan i profesor prava, najpoznatiji po snimku razgovora sa Veljkom Belivukom, na kom koljača iz Ritopeka pozdravlja sa „ljubi te brat“.

Na objavljenu fotografiju reagovala je Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije, koja je kratko i jasno poručila na Tviteru:

„Od zla oca i još gore majke! Savo Manojlović, Vuletić... Sa sve Sinišom Jasnićem (hapšen zbog Univerzijade). Lepo da se vidi ko je ta ekipa! Sve sami prevaranti i lopovi! Kreni i kriminalno udruženje pokreni.“

Sad je potpuno jasno zbog čega se u nedelju na navodnom ekološkom protestu ispred Vlade Srbije okupila tek šačica ljudi. Malobrojni okupljeni su tada isprozivali Beograd što „spava“ i neće da im se pridruži. Ipak, nejasno je kako ne shvataju da će bilo koji normalan čovek na svaki način pokušati da izbegne druženje sa onima koji se ponose što su im prijatelji Jasnić, Vuletić i slični. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading