SRAMNO! Šolak otvoreno podržava Kurtija i njegovu politiku protiv Srba na KiM
Alo

Tajkunski mediji nastavljaju prvljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u trenutku kada je predsednik pod velikim pritiskom i bori se za Srbe na KiM.

Nakon što je samoproglašeni premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pogazio Briselski sporazum i zadao mu smrtonosni udarac, te je zaslužan za tenzije koje bukte u južnoj srpskoj pokrajini, tajkunski N1, koji je u vlasništvu tajkuna Dragan Šolaka, našao je dobru priliku da ugosti u svojoj emisiji “Pressing” upravo premijera lažne države Kosovo.

SRAMNO! Šolak otvoreno podržava Kurtija i njegovu politiku protiv Srba na KiM

Foto: Printscreen

 

 

Kao po starom običaju, jedva su dočekali da natovare još koji teret na leđa svojoj državi i predsedniku Vučiću, pa će vrlo rado gostiti u emisiji čoveka srbomrsca, koji želi da iskaljuje bes nad nedužnim narodom na KiM.

Ovim postupkom je tajkun Dragan Šolak otvoreno pružio podršku Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na KiM, dajući mu mogućnost da na njegovoj televiziji govori o zulumu i teroru koji vrši nad srpskim življem.

Ovime se tajkunski medij ponovo, po ko zna koji put, ponaša kao da je Kurtijev bilten.

Tajkunske medije baš briga za Srbe, Srbiju i naše nacionalne interese, i postalo je i više nego jasno zašto se tako ponašaju – jer  im od svega najteže pada ono što Vučić stalno ponavlja, a to je Srbija i mir i stabilnost u njoj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srpkinja

02.12.2022 14:16

Solakovim medijima oduzeti pravo na

Srpkinja

02.12.2022 14:17

Solakove medije zabraniti, i onako nisu registrovani kod nas.