NEDOPUSTIVO PONAŠANJE "VELIKIH DEMOKRATA": U svojoj bolesnoj mržnji Nebojšu Bakareca povezivali sa nacistima! Odmah usledila osuda
Foto: privatna arhiva

- Pored dobacivanja koje je konstantno dolazilo iz redova opozicije, kap koja je prelila čašu su bila dobacivanja iz kojih se implicira i dovodi u pitanje poreklo odbornika Nebojše Bakareca i povezuje se sa nacistima. - navodi Mirković. 

Mrković istaiče da ako se uzme u obzir, da je Nebojša Bakarec nedavno bio uvršten na spisak poznatih Jevreja u Srbiji, od strane neonacističke organizacije “Stormfront”, utoliko su besmislenije ove uvrede koje su došle iz redova opozicije.

- Ovakva vrsta diskriminacije apsolutno je nedopustiva i zaslužuje najoštriju moguću osudu. Beograd je metropola, grad različitosti i grad koji širom raširenih ruku prihvata ljude svih nacija i verodipovesti i apsolutno je ovakvo ponašanje nedopustivo na svakom mestu, a pogotovo u  Skupštini grada Beograda. Ono što je dodatno poražavajuće što se niko čak nije ni izvinio. - ističe Mirković.

Šef odborničke grupe napominje i da Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na bilo kakav vid diskriminacije, ali i da je ovo jasan pokazatelj koliko daleko u svojoj mržnji mogu da idu oni koji sebe predstavljaju kao velike demokrate, a dolaze iz reda opozicije.

- U svoje lično i u ime odborničke grupe SNS najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje i nadam se da se nikada i nigde više neće ponoviti - jasno je poručio Mirković.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading