Ujedinjeni Srbi su garant da se ujedinjeni Albanci neće širiti na prostore u kojima ne žive!
Foto: Printscreen

"Velika Albanija je velika pretnja miru na Balkanu i jedino što može sačuvati mir je srpski svet. Ujedinjeni Srbi su garant da se ujedinjeni Albanci neće širiti na prostore u kojima ne žive. Proces ujedinjenja Albanaca je moguć samo ako se na isti način bude rešavalo nacionalno pitanje Srba - rekao je Vulin.

Predsednik Vučić ponosan što je uspeo da napravi ovo u Norveškoj (VIDEO) - Alo.rs

Kako kaže, Zapad koji otvoreno podstiče ujedinjenje Albanaca mora da pomogne ili prestane da se suprotstavlja ujedinjenju Srba, sve što se dozvoli Albancima ne može se uskratiti Srbima.

"Balkan će biti uspešan i miran onoliko koliko se bude rešavalo nacionalno pitanje naroda na Balkanu, zato je srpski svet uslov opstanka srpskog naroda i osnovni zadatak ove generacije srpskih političara u svim zemljama na Balkanu gde Srbi žive", poručio je Vulin.

Podsetimo, dok se na svaki vid saradnje Beograda i Banjaluke zapadni centri moći obruše na Srbiju, ostali su nemi na poslednje otvoreno demonstriranje planova Prištine i Tirane da izbrišu postojeće granice i dosanjaju san o "velikoj Albaniji". Tako se niko ni iz evropskih zemalja, ni iz Brisela ni Vašingtona, nije oglasio zbog toga što je obeležavanje 110. godišnjice nezavisnosti Albanije proteklo u znaku velikoalbanskog političkog dekora, koji je bio detaljno isplaniran.

Predsednik Vučić otkrio šta planiraju naši studenti u Norveškoj - Alo.rs

Najpre je u nedelju 27. novembra u Tirani održana zajednička sednica albanskog i kosovskog parlamenta, a premijeri Edi Rama i Aljbin Kurti slali su udružene poruke o "borbi za zajednički dom svih Albanaca". Zatim je juče zgrada Skupštine tzv. Kosova osvetljenja bojom albanske zastave, a Kurti je zajedno sa predsednicom privremenih institucija Vjosom Osmani, šefom parlamenta lažne države i albanskim zvaničnicima na Trgu zastave u Valoni prisustvovao podizanju albanske zastave, povodom albanskog nacionalnog praznika Dana zastave koji se obeležava 28. novembra. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading