Nebojša sa suprugom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Naime, Nebojša je oženjen 32 godine mlađom koleginicom Marijom, spojio ih je njen seminarski rad na prvoj godini studiranja glume. Oni su se na taj način zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara prošle godine.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša.

 

 

- Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija za "Gloriju", a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.

OVO JE DOM SAŠKE I ĐOLETA ĐOKOVIĆA Bračni par uživa u luksuzu, u dnevnoj sobi imaju kamin, a svi su primetili ovo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading