MARIĆ SASUO SVE U LICE ČANKU Ne možeš da nadgovoriš Šešelja, a ta tvoja crkva je isti rang kao kavački i škaljarski klan
Foto: Printscreen Happy TV

Prethodilo je Čankovo veličanje crnogroskog predsednika Mila Đukanovića koji je tamo na vlasti duže nego Kim Džong Un u Severnoj Koreji.

Milomir Marić je takođe rekao Čanku da je zbog sukoba sa vladikom Irinejom Bulovićem izašao iz Srpske pravoslavne crkve i na slavu zvao Miraševog "vladiku".

- Vaseljenski patrijarh je isključio Miraša Dedeića iz crkve. To je nepriznata crkva. Registrovana je u Cetinju, u stanici milicije kao agentura crnogorske tajne službe ANB. Ta crkva je isti rang kao kavački i škaljarski klan, je l' tako? Preduslov da postanes vernik Crnogorske pravoslavne crkve je da ne veruješ u Boga i ko potpiše da ne veruje u Boga, da psuje Boga, on je primljen u ovu tvoju crkvu- rekao je Marić Čanku.

 

 

On je takođe rekao da Čanku smeta Vojislav Šešelj na slobodi.

- Zašto ti smeta Šešelj? Ne možeš da ga nadgovoriš, da ga intelektualno poraziš i zašto ti smeta? - pitao je Marić, a Čanak je srpske dobrovoljce koji su živote žrtvovali, a mnogi i dali živote, da brane srpski narod u Krajini i Bosni, nazvao "soni brigadama".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
DK

26.11.2022 16:44

Marić lupa po običaju,ovoga puta je baš prolupao! Inače može Milu samo da pljune pod prozor!

Predrag Popović

27.11.2022 17:45

Maric je los covjek i budala