BRUKA Potpredsednik Narodne stranke zloupotrebio funkciju poslanika: Aleksić otišao u Strazbur da brani Šolaka i pljuje Srbiju
Printscreen

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić zloupotrebio je funkciju poslanika i iskoristio protokolarni govor na sastanku Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Evropske unije i Srbije da ospe drvlje i kamenje na svoju zemlju.

Kako su slavodobitno objavili Šolakovi mediji, „šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je Evropsku uniju u svom govoru u Evropskom parlamentu da bude jednako glasna i po pitanjima značajnim za život građana Srbije, poput borbe protiv kriminala i korupcije i slobode medija, kao što je glasna kada ukazuje na potrebu usaglašavanja Srbije sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU“.

BRUKA Potpredsednik Narodne stranke zloupotrebio funkciju poslanika: Aleksić otišao u Strazbur da brani Šolaka i pljuje Srbiju

Alo

 

On je, prenose tajkunski mediji, rekao da su mediji koji pripadaju grupaciji „Junajted medije“ ovih dana na udaru režima jer se nelojalna konkurencija, državno preduzeće „Telekom“, bori protiv njih kako bi se „nastavila manipulacija i oblikovanje javnog mnjenja u Srbiji, bez smetnji bilo koje nezavisne televizije i medija“.

Aleksić je ovim, mada smo to znali i ranije, pokazao čiji su mu interesi najpreči, s obzirom na to da se u najvećem delu svog izlaganja bavio brigom za Šolakovo poslovno carstvo, ne pominjući, naravno, da su tajkun i njegov operater SBB do pre neku godinu imali maltene monopolski položaj u Srbiji. Takođe, „zaboravio“ je da kaže i da je Šolakova firma neštedimice koristila upravo „Telekomove“ resurse u vreme bivše vlasti, obezbeđujući tako sebi enorman profit.

Na čudi zato što su svi Šolakovi mediji njegov govor u Strazburu, inače potpuno nebitan, prenosili kao udarnu vest.

Podsetimo, Aleksić se pre desetak dana već ofirao i pokazao da otvoreno radi za Šolaka. Kako je naš list već pisao, on je napisao pismo i naslovio ga „Zašto EU ćuti na nasilje 'Telekoma' nad SBB“. Između ostalog, tada je napisao:

- „Telekom Srbija“ je sredstvo u rukama vlasti, koje ona koristi za svoju političku propagandu i to jasno potvrđuje kampanja koju vodi lično predsednik Aleksandar Vučić kada poziva građane da pređu sa SBB na „Telekom“.

Aleksić je u podužem pismu još pozvao evropske institucije da reaguju, uz konstataciju da je sramno da u državi koja teži da bude demokratska i evropski uređena, kompanija koju finansiraju građani služi interesima vlasti.

Đukanović: Plaćenik brani tajkuna

„Odeš u Evropski parlament i umesto da braniš državu i njene interese, braniš interese privatne kompanije iz Luksemburga. Bukvalno si njihov plaćenik i koristiš državne jasle da bi branio pred međunarodnim forumom interes tajkuna i njegove kompanije.

BRUKA Potpredsednik Narodne stranke zloupotrebio funkciju poslanika: Aleksić otišao u Strazbur da brani Šolaka i pljuje Srbiju

Alo

 

 

"Užas!“, poručio je na svom nalogu na Tviteru narodni poslanik Vladimir Đukanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading