PONOŠ ZA SRBIJU I SRPSKI NAROD NIKAD NIJE MARIO Todorović: Kome je danas bitno da čuje šta NATO general ima da poruči?
Youtube Printscreen

Đorđe Todorović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Na Ponoševo izlaganje imam da kažem samo - sram ga bilo! Pa, zar o urušavanju ugleda bezbednosnih službi da govori bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije koji je uništio i devastirao sve čega se dotakao? Nema taj ni obraza, ni stida... samo goli interes koji štiti. I to nečiji spolja.

Šta zna Ponoš o dronovima? Toliko je uspešno rasformirao svaki deo, svaki šraf u vojsci da ni za akumulator nismo imali, a o zarđalim avionima i da ne govorim. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću nebo Srbije čuva naša avijacija, naši piloti. Naravno da to smeta svima, pa i propalom predsedničkom kandidatu.

Naravno da čoveku kojem je prihvatljivo da Kosovo dobije stolicu u UN, smeta to što se Vučić čitavu deceniju bori da sačuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, da sačuva srpski narod na teritoriji južne pokrajine.

Naravno da čoveku koji obmanjuje birače u kampanji da ne bi, a nakon izbora da bi uveo sankcije Rusiji, smeta to što Vučić već 270 dana odoleva pritiscima kako bi vodio isključivo srpsku politiku. I sa time Ponoš ne može da se pomiri, te zato i ovaj intervju - kao poslednji trzaj bubašvabe.

Ali, nikako mi nije jasno kako čovek kojeg su na čelo naše vojske instalirale Zapadne obaveštajne službe ne vidi da je upravo on bio najveće poniženje koje je zadesilo Srbiju! Pa i slep bi to video.

Zato se pitam - kome je danas bitno da čuje šta NATO general ima da poruči? Taj za Srbiju i srpski narod nikad nije mario. Zato je na izborima i prošao kako je prošao. A Vučić - sa više od 2.2 miliona podrške građana Srbije. Toliko!"

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading