GAŠIĆ I BARTOLOME MOLINA Uručena odlikovanja za uspešno sprovedenu akciju i sveukupne zasluge u borbi protiv organizovanog kriminala policajcima Srbije i Španije (FOTO)
Foto: MUP Srbije

U ime ministra unutrašnjih poslova Kraljevine Španije Fernanda Grande-Marlaska, ambasador Molina je pripadnicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije uručio Krst za policijske zasluge sa belom značkom, dok je ministar Gašić pripadnicima Glavne brigade za organizovani kriminal Nacionalne policije Kraljevine Španije uručio srebrne medalje za zasluge drugog reda.

Ministar Gašić istakao je da je između MUP Srbije i Nacionalne policije ostvarena odlična saradnja i zahvalio se Kraljevini Španiji na poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Sin narko-babe iz Zemuna - Alo.rs

„Pred nama su veliki izazovi i Srbija vodi najznačajniju bitku u Evropi – borbu protiv organizovanog kriminala. Do sada smo ostvarili odlične rezultate, stali smo mafiji na put“, rekao je ministar Gašić i uputio poziv ministru unutrašnjih poslova Kraljevine Španije Marlasku da dođe u posetu Beogradu.

Ambasador Kraljevine Španije Molina istakao je da su odnosi između Srbije i Španije na visokom nivou i dodao da će ta zemlja i dalje nastaviti da podržava teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije.

„Španija je jedan od najboljih prijatelja Srbije“, naglasio je Molina i pozvao ministra Gašića da dođe u zvaničnu posetu Madridu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading