RADA TRAJKOVIĆ ŽELJNA KURTIJEVE VLADE Sanja o povratku Tadića na vlast, a on je potpuno razume i podržava! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Rada Trajković iz GI-SPO napala je Srbe žustrije i od samog samoproglašenog premijera Aljbina Kurtija.

U emisiji "Utisak Nedelje" Rada Trajković je svom silinom osula po srpskom narodu koji se svakodnevno bori sa terorom i za svoja prava.

Rada Trajković, koja se preporučuje Kurtiju da je stavi na neku funkciju umesto Srba koji su napustili Prištinske institucije, ima dve želje:

 

 

Ne samo da je Trajkovićeva pozivala na demilitarizacija severa Kosova i Metohije, već je i ljude koje se svim srcem bore za KiM nazvala "naoružanom bandom", čime samo pokazuje da je spremna da napadne Srbe žešće i od samog Kurtija.

"Nama je potrebna demilitarizacija severa Kosova i izolacija ubačenih ljudi koji trebaju da budu kao potpora bezbednosti Srba! TO JE NAORUŽANA BANDA!" - rekla je Rada Trajković.

Bivši predsednik Srbije, sa smetlišta istorije na koje su ga poslali građani, ima puno razumevanje za Radinu želju da sarađuje sa Kurtijevom bandom.

Tadić je u emisiji istakao da je potpuno razume što želi da sedne u fotelju nekog od Srba koji su napustili prištinske istitucije zbog ugnjetavanja Srba i nepoštovanja sporazuma:

- Ja je razumem, opasno je da nemamo nikoga u intitucijama!" - rekao je Tadić.

Ostavite svoj komentar na Viber kanalu Živela Srbija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan

14.11.2022 09:18

Dva veca sljama nisu mogli imati u studiju, treba im sjeme zatrti, oni su najbolji primer Srpskog otpada!

Beba

14.11.2022 09:59

Ovo su olosi nevidjeni, a ova rascupana babetina nek se jednom oceslja ko zena, odvratna je, gadi mi sr, treba joj zabraniti ulaz u Srbiju