OPOZICIONI POSLANIK ŠOKIRAO IZLAGANJEM - UMALO PRVA GEJ AFERA U SKUPŠTINI Vesić: Zelenko se zaljubio u mene, ali ja volim žene!
Alo

No, da krenemo iz početka. Nebojša Zelenović, predsednik stranke Zajedno za Srbiju i poslanik, na posebnoj sednici Skupštine u utorak, na kojoj se razmatrao izbor nove vlade, imao je zanimljivo izlaganje koje je izazvalo opšti smeh u parlamentu.

On je govorio o sankcijama Rusiji, solarnim panelima, ali je tokom obraćanja pet puta pomenuo Vesića bez odeće, pa čak i bez gaća.

- Zamislite da Vesić nema odeću na sebi, kao od majke rođen, zamislite da on nema ni donji veš, što može da bude voda i kanalizacija, te da nema pantalone, što može da bude saobraćaj u gradu, a ni sako ni košulju, što može da bude metro - rekao je, između ostalog, Zelenović.

Nakon što su smehom reagovali poslanici, budući ministri, našalila se i premijerka Ana Brnabić, ali i Vesić.

OPOZICIONI POSLANIK ŠOKIRAO IZLAGANJEM - UMALO PRVA GEJ AFERA U SKUPŠTINI Vesić: Zelenko se zaljubio u mene, ali ja volim žene!

Foto: Tanjug

 

- Najjači utisak je to što ste nas pet puta pozvali da zamišljamo Gorana Vesića golog - poručila je Brnabićeva, na šta su mnogi poslanici prasnuli u smeh.

- Dobra politika, realno. Ja ne znam šta je problem! Ali vidim da mojih ima mnogo, i to mi se sviđa. Moram da priznam da sam ohrabrena. Ja ne bih zamišljala Gorana Vesića golog, ali vi to želite. Poštovani gospodine poslaniče, vidim da vi želite da ga zamišljate golog i nagovarate sve nas ovde da moramo Gorana Vesića golog da zamišljamo, i to kažete bez gaća da ga zamislimo. Toliko idemo u detalje - istakla je premijerka.

OPOZICIONI POSLANIK ŠOKIRAO IZLAGANJEM - UMALO PRVA GEJ AFERA U SKUPŠTINI Vesić: Zelenko se zaljubio u mene, ali ja volim žene!

Goran Vesić / Alo!

 

Goran Vesić je juče u izjavi za Alo! poručio da je očekivao da će Zelenović kao opozicioni poslanik reći zašto neće da glasa za vladu ili da će komentarisati ekspoze mandarke.

- Umesto toga, na moje veliko iznenađenje, Zelenović je pričao o svojim seksualnim fantazijama i kako me vidi golog! Svi smo se iznenadili u sali i slatko se nasmejali. Zelenović se postideo. Razumem ga da mu nije bilo lako da javno prizna svoju seksualnu orjentaciju. Na njegovu žalost, ne mogu da odgovorim onako kako on želi na njegove lascivne poruke jer moja seksualna orijentacija je drugačija. Moram da priznam da se nikada u životu u mene nije zaljubio muškarac i da je sve ovo nova situacija za mene - naveo je on i dodao:

- Zelenoviću nije bilo lako da sve ovo javno učini. Vidim da se postideo i narednog dana nije smeo da sedi u prvom redu. Međutim, razumem njegovu potrebu da javno govori o svojoj homoseksualnosti i ohrabrujem ga da to čini javno i slobodno. U našem društvu neće biti diskriminisan zbog svoje seksualne orijentacije.

Juče nismo uspeli da dobijemo komentar Nebojše Zelenovića jer do zaključenja ovog broja, nam nije poslao odgovor, iako je rekao da će poslati.

Azdejković kao ekspert potvrdio!

Vesić je na Zelenovićeve navode reagovao i na Tviteru.

„Zanimljivo izlaganje Nebojše Zelenovića na zasedanju Narodne skupštine. Pet puta je u govoru rekao da me zamišlja golog! Zanimljivi seksualni snovi. Zaljubio se Zelenko!“, napisao je budući ministar.

 

Na njegov tvit ubrzo je reagovao i gej aktivista Predrag Azdejković.

- Kao ekspert mogu da kažem da je to meni sumnjivo! - poručio je on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading