BAŠ GA NEĆE Đukanović izgubio sve birače, a sad ga i pevačica pokopala! Jami: Vučić je bolji frajer od Mila
Alo

Nakon što je njegov DPS doživeo debakl u nedelju na lokalnim izborima u Podgorici, Budvi, Pljevljima i u još nekoliko gradova i opština, preksinoć je dobio šamar i od Jami, pevačice s kojom je, kako se pričalo, nekada bio u vezi, i to u TV programu uživo. 

Naime, gostujući u popularnoj emisiji „Amidži šou“ kod Ognjena Amidžića, Jasna Milenković je u šaljivoj igri precrtala Mila i kao muškarca. 

Tokom emisije u jednoj od igara voditelj je pred Jami postavio dve fotografije: predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Zadatak je bio da pevačica odabere političara koji, po njenom mišljenju, bolje izgleda. Dijalog je tekao ovako:

BAŠ GA NEĆE Đukanović izgubio sve birače, a sad ga i pevačica pokopala! Jami: Vučić je bolji frajer od Mila

Alo

 

 

Amidžić: Evo, ja te samo pitam, zato što je ceo život bila priča, koliko se ja sećam, da ti i Milo Đukanović... Ja sam mislio da je to bajka.

Jami: I ja isto. Lažu te, dušo moja... Ma to je bila fora, ali dobro, ako moram da biram... Ne vredi, srce me je otkucalo.

Amidžić: Šta kaže srce?

Jami: Ne vredi. Ništa lično. Neka bude ipak Aleksandar Vučić.

Od ove šaljive (ali simbolične) priče i činjenice da ga se odrekla popularna pevačica, Mila Đukanovića, naravno, mnogo više treba da brine to što ga se sad, posle niza izbornih neuspeha, odriču i mnogi doskorašnji saradnici. Nimalo čudno kad se u Crnoj Gori šuška o velikim hapšenjima pre kraja godine zbog nezakonitih poslova s cigaretama i sa drugim stvarima. 

BAŠ GA NEĆE Đukanović izgubio sve birače, a sad ga i pevačica pokopala! Jami: Vučić je bolji frajer od Mila

Alo

 

 

Slao po nju avione i helikoptere

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i Milu Đukanoviću, koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu. Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsednika.

- Mila sam upoznala u hotelu „Crna Gora“ u Podgorici, gde sam pevala na zabavama. Često sam išla tamo, a crnogorski politički vrh je često dolazio - ispričala je Jami, ne krijući da su po nju slali privatne avione i helikoptere:

- Zaslužila sam. Ako je hladno vreme ili sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Možda sam se razmazila, pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading