ANA BRNABIĆ ODGOVORILA ZELENIMA "Pošto tražite grejanje u kratkim rukavima, možda da radikalizujete proteste u julu" (VIDEO)
Alo

Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije, Ana Brnabić,odgovorila je jednom poslaniku Zeleno-levog bloka tokom rasprave u Skupštini: Ona se  osvrnula  i na nedavni protest u Kragujevcu zbog odlaganja grejne sezone, na kome su demonstranti bili u majicama sa kratkim rukavima jer je napolju bilo 25 stepeni.

- Pošto protestujete u kratim rukavima tražeći grejanje, onda možda da radikalizujete proteste u julu u kratkim rukavima i bermudama - rekla je ona i dodala.

- Napolju je 25 stepeni, ali nema grejanja i to je dobra agenda za političku borbu. U svakom trenutku, u oktobru kada je 25 stepeni, u julu kada je 28 stepeni, u avgustu kada je 42, vi izađite i protestujte i tražite od lokalne samouprave da uključi grejanje. Kada je temperatura 25 stepeni mi treba da uključimo grejanje i da zagadimo životnu sredinu, za koju se borite i to je zaista dobro utemeljeno i potkrepljeno činjenicama.  Čestitam vam na toj političkoj agendi - poručila je Ana  Brnabić.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Podsećamo, pre nekoliko dana u Kragujevcu su održani protesti u Kragujevcu doj je napolju bilo 25 stepeni. Ipak ova činjenica nije sprečila manju grupu da  u majicama kratkih rukava bune što nije počela grejna sezona.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading