PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)
Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Vlasotincu prisustvuje svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije Gruner Srbija.

Kompanija Gruner iz nemačkog grada Vehingena, koja je jedan od najvećih proizvođača energetskih releja za strujomere i automobilsku industriju, izgradila je u industrijskoj zoni u Vlasotincu još jedan pogon.

Gruner će, kako je ranije najavljeno, u novom pogonu zaposliti još 160 radnika.

Gruner u Vlasotincu već četiri godine proizvodi 100.000 releja mesečno i upošljava 220 radnika.

Predsednik je po dolasku imao sastanak sa vlasnicima kompanije "Gruner", nakon kog je krenuo u obilazak pogona.

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Tanjug

 

Tokom obilaska pogona predsednik je razgovarao sa zaposlenima.

– Vidim da uglavnom žene rade. One su disciplinovanije, samo mi nešto filozofiramo – kazao je predsednik.

- Jeste naučili nešto? Ovde ste na praksi? Meni je Perez rekao da tek kada deca sa 14 godina nauče da rade jednako koliko i uvek, moći ćemo da računamo da imamo budućnost. Ovo je jedini način da uspemo. Dobro je da su ovde u fabrici, oni predstavljaju prednost u odnosu na sve druge. Zato mogu da računaju na posao ovde kada završe školu. Oni su 40 odsto đala odmah primili po završetku - otkrio je Vučić.

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Printscreen

 

Razgovarao je i sa devojčicom koja ima 17 godina i zaposlena je. Ona je rekla da je đak generacije i da ima brata blizanca koji takođe radi u ovom pogonu.

Obraćanje generalnog direktora kompanije Gruner Martina Šprajcera

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Printscreen

 

– Ova investicija je važna za budući rast Grunera, nadmećemo se sa globalnom ekonomijom. Lično sam veoma srećan što sam ovde sa vama danas, da prisustvujem uspehu između Grunera i Srbije – poručio je Šprajcer.

Dodao je da je Vlada Srbije podržala ovu investiciju.

- Gruner globalno zapošljava 1.500 stotina ljudi. Srbija će biti naša vodeća fabrika, kada pričamo o proizvodnoj tehnologiji. Ključ ovog uspeha su ljudi, uložili smo u dualno obrazovanje. Mi vrednujemo ljude koji preduzimaju korake i odgovornost...U Tehničkoj školi u Vlasotincu smo partneri u dualnom obrazovanju. Time što smo partneri, imamo dobrobit i za Gruner i za Vlasotince. Mi nudimo veliku perspektivu mladim ljudima.

Konrad: Gruner simbol ovog regiona

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Printscreen

 

Nemačka ambasadorka u Srbiji Anke Konrad istakla je da je posebno radosna što danas prisustvuje otvaranju četvrtog pogona ‘Grunera’ u Srbiji.

– ‘Gruner’ je simbol ovog regiona, od momenta kada je došao u Srbiju, pa sve do danas – dodala je ona.

Kako je dodala, ‘Gruner’ je pravi primer nadahnuća i inspiracije.

– Kada je reč o životnoj sredini, i energetskom i klimatskom planu, ‘gruner’ je postavio primer koji bi ostale kompanije trebale da prate – dodala je Konrad.

Konrad je istakla da pored pametnog poslovanja, ‘Gruner’ zastupa dualno obrazovanje, što je takođe jedan od važnih parametara za uspešno poslovanje.

Obraćanje predsednika Vučića

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Tanjug

 

- Mnogo sam srećan što sam po treći put ovde u Gruneru i što opet imam dobre vesti. Ova fabrika važna je za Vlasotince i za ceo jug Srbije. Bili smo mnogo napadani kada smo uvodili dualno obrazovanje. Ono što je jako važno i čime mogu da se ponosim jeste da sa Nemačkom imamo razmenu od 7, 2 milijarde evra u prvih osam meseci - kazao je Vučić.

 

 

- Hvala vam što volite Srbiju, mi jednako poštujemo Nemačku, vaša ulaganja. To za nas mnogo znači. Ovde žive lojalni ljudi, koji žive za ovu fabriku, svoj posao, svoju zemlju. Dragi radnici hvala vam, jer ste vi učinili to da se o Srbiji lepo goovori. Da vi niste bili dobri ne bi imali danas i fabriku u Valjevu. Ovih 200 zaposlenih. Samo da vas zamolim da im malo povećate plate - obratio se predsednik predstavnicima nemačke kompanije.

- Neka živi Vlasotince, jug Srbije i cela naša Srbija - završio je predsednik.

Odgovori na pitanja novinara

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Printscreen

 

O investicijama

- 3,5 miliona dali su za novi pogon, 22,3 miliona evra investicija je do sada ovde. Ulaganje u tehniku, tehnologiju. Samo izračunajte koliko je to plata, poreza koji ostaje državi Srbiji, koliko se novca potroši u restoranima, prodavnicama okolo, koliko ide opštini. Pogledajte i ulice kako izgledaju. Možda još jedna velika kapitalna investicija u Leskovcu bi značio spas za okrug. Dali smo 773.000 evra, da su tražili 1,5 miliona dali bi i to. Odredimo sebi maksimalni kep i onda kažemo idemo dotle, srećom bilo je potrebno manje.

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Tanjug

 

- Ovde su plate sa 238 evra došle na 437 evra prosečno, to je malo, ali opet više u odnosu na prethodne godine. Dobro je kada vidite da su zaposleni članovi porodica, brat i sestra, to su dve plate u kući.

O Gruneru

– Posebno sam srećan što sam video mnogo klinaca od 17 godina, zbog dualnog obrazovanja, mislim da je to nešto što je velika stvar za našu zemlju. Ako izračunate kroz plate, ono što je mnogo važnije je koliko poreza ostane državi, koliko novca ostave u prodavnicama, koliko ostane opštini Vlasotince. Možda bi još jedna investicija velika bila spas za Jablanički okrug. Ovde su plate više za 80 odsto u odnosu na pre 10 godina – kazao je Vučić.

Dobro je kad vidite da su zaposleni članovi iste porodice, dodao je predsednik. Istakao je da to pokazuje da je Srbija na dobrom putu.

O situaciji sa tablicama na KiM

– Oni će svi iz međunarodne zajednice da su protiv toga, a podržaće ih. Pre svega zemlje Kvinte, to je to. Teško vreme predstoji za naš narod, to bi bilo sumanuto da sada predviđam bilo šta, bićemo uz svoju državu i uz Srbe na KiM koji su pokazali da neće da slušaju Kurtija, već sebe i svoju savest.

Da li je Zorana Mihajlović izbačena jer je rekla da je u Srebrenici bio genocid?


- Da smo hteli da izbacujemo bilo koga, izbacili bismo ga mnogo ranije. Svako o sebi dosta govori. Ako vam je bilo potrebno posle 10 godina samo nekoliko sati da sve najgore kažete o svojim kolegama, onda najviše govorite o sebi. U našoj stranci svako govori šta želi i niko nikada zbog toga nije izbačen. Šta hoćete, da svi budu venčani za fotelju? 

Naša stranka ne sme da bude G17+, ni DS, istakao je Vučić.

O optužbama da Zoranu Mihajlović više neće boleti glava i neće gledati bahaćenje na račun stranke?

- O tome sam govorio javno, samo ne znam u koga su gledali. Takvih ima na lokalu, u centrali, na mnogo mesta. Bilo bi interesantno, ako je neko činio kriminal, zašto to niste prijavili policiji? Zato se menjaju i direktori, zato vršimo promene. I vidite kad se ljudi suoče sa tim, kada ne dobiju fotelju ne treba im ni tri minuta da pokažu šta su bili. Svako će od njih da odgovara, svako ko je na protivzakonit način nešto uradio. Da ne bude tih koji su se obogatili, njihovih supružnika, najbližih članova porodice, time ćemo da se bavimo.

PREDSEDNIK U VLASOTINCU Vučić: Niko ne želi kompromis, biće samo gore (VIDEO)

Tanjug

 

O napadima opozicije

- Šta god da uradite uvek će da bude isto. Niko neće da pita za rezultate. Suština je, ako neko ima nešto da kaže protiv mene, nije važno više ni ko je. Ako Ana Brnabić kaže nešto protiv mene biće najbolja na svetu, Željko Mitrović, Toma Nikolić, biće najbolji na svetu. To je dokaz apsolutne nemoći.. Sva politika se svodi na to, brine me da vlada bude dobra, da bude dobar tim, da rade za svoju zemlju

- Javio mi je Siniša Mali od decembra direktno letimo za Kinu. Er Srbija leti dilektno, letimo za Čikago, Toronto. Malo li je za jednu malu evropsku zemlju koja nije članica EU.

O situaciji u svetu

- Plašim se da će da bude samo gore. Niko ne želi kompromis, svi žele poraz druge strane. Plašim se da ćemo da imamo težak sukob i sve težu situaciju. Čekam da se i danas na 25 stepeni pojavi nekog da protestvuje, za pet dana kreće grejanje u svakom slučaju.

O vojnoj vežbi

- Jedna od najvećih, sa više hiljada vojnika, zove se Manevri 22, obavljamo najveće vežbe u ovo vreme. Svi rodovi vojske su uključeni. Svake godine imamo vežbe, sad smo uključili više ljudi, da vidimo naše kapacitete i slabosti. Mnogo ćemo da ulažemo u vojnu industriju, to će biti ozbiljne tehnološke investicije, kupovina dronova, dronova kamikaza. Vojska je jedan od četiri stuba na kojima država počiva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (132)

Loading
sasa

25.10.2022 08:55

Za svaku pohvalu, Srbija zavisi od novih investicija.Vuciceva odgovorna politika dovodi investitore i otvara fabrike.

Mina

25.10.2022 08:56

Otvaranje pogona ce veoma značiti stanovnicima Vlasotinca i okolini.

sasa

25.10.2022 08:56

Za svaku pohvalu, Vucic se bori za svaku novu fabriku i pogon.Otvaranjem novih radnih mesta Srbija ide napred.

Maja

25.10.2022 08:57

Otvaranje novog pogona u Vlasotincu je dokaz da se Sebija razvija i iz dana u dan jaca.

sasa

25.10.2022 08:57

Vlasotince danas sa Vucicem mogu biti ponosni.Svaka cast, Srbija se gradi. Za svaku pohvalu.

sasa

25.10.2022 08:57

Srbija se gradi neprestano, svaka cast predsedniče Vucicu na zalaganju za Srbiju!Svaka čast Vučiću, ovo je odlična stvar!

Miki

25.10.2022 08:58

Ovo ce dodatno smanjiti stopu nezaposlenosti.

sasa

25.10.2022 08:58

Svi mogu da vide koliko se u Srbiji gradi!Svaki deo Srbije se razvija što je za svaku pohvalu!Svaka cast!

TADEJ

25.10.2022 08:58

Svaka nova otvorena firma je veliki napredak nase zemlje!

sasa

25.10.2022 08:59

Ovo je stvarno za svaku pohvalu, Srbija svakim daom sve više radi!Srbija napreduje i razvija se vrlo brzo ,sve zahvaljujući radu i trudu predsednika Vučića!

Djolle

25.10.2022 08:59

Ovo je još jedna sjajna stvar za Srbiju. Svaka čast predsedniku što se tiče da podstiče otvaranje novih fabrika.

Nevena

25.10.2022 09:00

Nas predsednik misli na svoje gradjane i otvara nove pogone!

brane

25.10.2022 09:00

U ova teška vremena stvarati nova radna mesta je više nego uspeh.

Niki

25.10.2022 09:01

Svako otvaranje novih pogona je od velikog značaja za našu zemlju.

Una

25.10.2022 09:01

Vuciceva odgovorna politika pokazuje da je na pravom putu i da se Srbija razvija.

stevo

25.10.2022 09:01

Ovo ce zasigurno doneti jos novih radnih mesta Vlasotincu

Maša

25.10.2022 09:01

Jako smo ponosni na Vučića i njegov rad!

zaklina

25.10.2022 09:01

Nas predsednik vodi odgovornu politiku i ispunjava obecanje!

Nemanja

25.10.2022 09:02

Svaka cast! I treba da se radi na izgradnji novih pogona.

Katarina

25.10.2022 09:02

Ovako to radi pravi čovek, svaka čast Vučiću!

Pavlovic

25.10.2022 09:02

Raduje cinjenica sto se fabrike otvaraju i u vreme krize u svetu i to samo govori da Srbija vodi dobru ekonomsku politiku

zaklina

25.10.2022 09:02

Srbija svakog dana postaje sve bolja zemlja !

Mimi

25.10.2022 09:02

Za svaku pohvalu i ponos, jer otvaranjem novog pogona Vlasotince ce moci da zaposli jos ljudi.

Luka

25.10.2022 09:03

Bravo! Ovime ce se stopa nezaposlenosti sigurno znatno smanjiti.

Cica

25.10.2022 09:03

Vučić svakim danom pokazuje novi uspeh!

Hana

25.10.2022 09:03

Srbija moze da se ponosi i Srbijom, Vucicem i novim otvaranjem pogona. Svaka cast.

stefan

25.10.2022 09:03

Novi proizvodni pogon Grunera,za jos novih radnih mesta i bolji standard zivota Vlasotincana

Tamara

25.10.2022 09:04

Svaki novi pogon nama neizmerno znači

Jovica

25.10.2022 09:04

Ovo ce sigurno smanjiti nezaposlenost! Bravo!

Slavica

25.10.2022 09:04

Vucicu svaka cast, ovako se cuvaju fabrike u Srbiji.

Patak

25.10.2022 09:05

Otvaranje ovog proizvodnog pogona ce mnogo znaciti Vlasotincu i daljem napretku ove opstine

Bojana

25.10.2022 09:05

Svako novo radno mesto nama je korak napred

Luka

25.10.2022 09:05

Otvaranje novog pogona doprineće u ekonomskom napretku nasoj zemlji.

Srna

25.10.2022 09:06

Odlična vest veliki napredak nase zemlje!

Srna

25.10.2022 09:06

Odlična vest veliki napredak nase zemlje!

sasa

25.10.2022 09:06

Vazno je da se fabrike otvaraju i da se radi na tome da narod bolje zivi

Flora

25.10.2022 09:06

Bravo! Bas lepo sto se radi na infrastrukturi u Srbiji! Sve pohvale.

Sanja

25.10.2022 09:07

Vučić se trudi da svaki deo Srbije ravnomerno razvija

Brana

25.10.2022 09:07

Izgradnja novih fabrika ce doneti samo dobro u Srbiji, pre svega smanjenu stopu nezaposlenosti! Bravo!

Ivana

25.10.2022 09:08

Zato Vučić ima toliku podršku od naroda

Luka

25.10.2022 09:08

Novi pogon, nova radna mesta i nove investicije u srbiju. Nadamo se dobrom poslaovanju firme i naravno koristi za sve od firme do radnika.

Jana

25.10.2022 09:08

Mogu samo da kažem da Vučić zaista voli svoju zemlju!

Goran

25.10.2022 09:09

I u ovim kriznim vremenima, kompanije koje su vec investirale u Srbiji, prosiruju svoje proizvodne kapacitete i otvaraju nove pogone.

sale

25.10.2022 09:12

Srbija napreduje, i razvija se vrlo brzo

marina

25.10.2022 09:14

Ovo će biti jedan izuzetno dobar objekat kojim će se svi Vlasotinci ponositi. Važno je da verujemo državi i da je čuvamo.

mila

25.10.2022 09:14

Još jedna lepa vest, kako za Srbiju tako i za njene građane

Rada

25.10.2022 09:17

U Srbiji se svakim danom sve više i više gradi i sve više je i više fabrika.

sumatra

25.10.2022 09:19

Puno mi je srce kad vidim da se radi i gradi po čitavoj našoj državi. Vlasotince dobija novu fabriku, sto ce omoguciti vecem broju ljudi zaposlenje.

Misterija nemoguca

25.10.2022 09:20

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u Vlasotincu prisustvuje svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije Gruner Srbija. Otvaranje novog pogona je planirano u 11.00 časova, saopštila je pres-služba predsednika

Sonja

25.10.2022 09:23

Odlične vesti za južni deo naše zemlje. Ponosite se ljudi, fabrika nova stiže u vaš kraj..

Bilja

25.10.2022 09:23

Jos jedna sjajna vest za nasu ekonomiju.

Vida

25.10.2022 09:24

Ovo su odlične vesti. Bravo za predsednika i njegove ljude.

Goran

25.10.2022 09:25

U Srbiji je dobra klima za strana ulaganja. Dobrai kvalifikovana radna snaga-

Boris

25.10.2022 09:25

Nove investicije pogotovo u manjim mestima su svakako pun pogodak za zaustavljanje odlaska gradjana ka vecim gradovima.

Rade

25.10.2022 09:25

Ovo je veliki dan za Vlasotince ali i za Srbiju generalno.

Jasna

25.10.2022 09:26

Otvaranje fabrike u Vlasotincu biće od velikog značaja za ovo mesto ali i okolna mesta na jugu.

popsla

25.10.2022 09:34

Vučić svojom odgovornom politikom dovodi nove investitore koji ulažu u našu zemlju.

popsla

25.10.2022 09:35

BRAVO! Otvaranjem novih fabrika se otvaraju i nova radna mesta koja će smanjiti stopu nezaposlenosti.

Nada

25.10.2022 09:36

Mi zavisimo od stranih investitora i dragp mi je što se oni odlučuju za našu državu

Kaća

25.10.2022 09:36

Zahvaljujući Vučiću strani investitori dolaze u Srbiju

popsla

25.10.2022 09:37

Otvaranje fabrike će puno značiti meštanima Vlasotinaca, kao i okolini

Kosta

25.10.2022 09:37

Ovaj novo otvoreni pogon će mnogo značiti meštanima Vlasotince

popsla

25.10.2022 09:38

Ovim korakom se smanjuje i stopa nezaposlenosti u Srbiji.

Nikola

25.10.2022 09:38

U današnje vreme mnogo znači svaki novi pogon ,svako radno mesto

njanja

25.10.2022 09:41

Otvaranje novog pogona će unaprediti Srbiju i njen razvoj zahvljujući našem predsedniku Vučiću

Lidija

25.10.2022 09:42

To je Srbija danas. Svaka cast Vucicu na snazi i entuzijazmu. U trenucima najvece svetske krize Srbija otvara pogone i samim tim i radna mesta.

Djolle

25.10.2022 09:49

I u ovim teškim vremenima Srbija otvara nova radna mesta. Svaka čast Vučiću!

Miroslav

25.10.2022 10:03

Браво за развој југа Србије и нова радна места за те младе људе

Vlada

25.10.2022 10:04

Борба за свако ново радно место је борба за малог обичног нашег човека који ће остати да живи на свом огњишту

Djolle

25.10.2022 10:05

Evo ga još jedan dokaz da je Srbija lider u regionu. Samo najbolji idu napred.

Mona Linic

25.10.2022 10:05

Svaka cast, nove investicije su od velikog znacaja za napreak.

Cile

25.10.2022 10:06

Супер вест за Власотинце и југ Србије , нова радна места доносе пуно доброг

Miki

25.10.2022 10:07

Прелепа вест , браво само тако , још јаче и боље напред и да се запосле људи да могу да живе од свог рада ...

Mico

25.10.2022 10:08

Отварање новог погона и проширење посла са новим радним местима , па супер вест

Mišel

25.10.2022 10:17

Za predsednika Srbije nema odmora. Vucic je svaki dan u drugom gradu ili opstini! Neumorno i nesebicno daje celog sebe, da bi od Srbije napravio ekonomski snaznu drzavu, koja je samostalna i vojno neutralna!

Robi

25.10.2022 10:19

Od stupanja na duznost predsednika Srbije 2017-te do danas,Predsednik Vucic je otvorio preko 300 novih fabrika, koje zaposljavaju vise od 350 000 nasih gradjana! E to je pravi patriotizam!!!

Dzo

25.10.2022 10:21

Predsednik Vucic ne staje. Radi istim onim intenzitetom kojim je radio na pocetku svog mandata pre pet godina! Ne prodje nedelja dana, a da on ne otvori neku fabrike, novu saobracajnicu ili neki drugi kapitalni projekat.

Robi

25.10.2022 10:24

Radno mesto na kom uredno dobijas platu je nesto najvaznije za svaku porodicu!! Vucic u kontiunitetu otvara nove pogone i nove fabriike, gde nasi gradjanoi imaju priliku da obezbede svojim porodicama materijalnu egzistenciju!

Mima

25.10.2022 10:28

Životni standard u Vlasotincu se poboljšava, otvaranjem fabrika.

Anja

25.10.2022 10:45

Predsednik nastavlja da se bori za svaku fabriku i svako novo radno mesto za gradjane.

Mira

25.10.2022 10:47

Drzava radi na tome da se svaki deo nase zemlje razvija i da otvori nove fabrike i pogone.

Natasa

25.10.2022 10:48

I pored krize koja vlada u celom svetu nasa zemlja napredjuje .

David

25.10.2022 10:50

Svaki novi pogon znaci nova radna mesta za sve gradjane.

Teodora

25.10.2022 10:51

Predsednik svuda stize i sve obidje jel mu je stalo do nase zemlje i gradjana.

Tina

25.10.2022 11:06

Srbija je iz dana u dan sve razvijenija zemlja, i to treba sve nas da čini i te kako ponosnima na svoju državu.

Biljana M

25.10.2022 11:13

Toliko o tome sto opozicija govori kako nas investitori napustaju. E, pa gospodo evo vam demanti, i ni manje ni vise nego nemacki investitor otvara novi pogon. Opet ste omanuli u proceni.

Gaga

25.10.2022 11:31

Svaka nova investicija je dobro dosla kod nas !

Gaga

25.10.2022 11:34

Ovo je veliki dan za Vlasotince i okolinu !

Gaga

25.10.2022 11:39

Vlasotince i okolina su dobili novi pogon,nova radna mesta,zahvaljujuci predsedniku !

Biljana M

25.10.2022 11:47

Toliko o tome sto opozicija govori kako nas investitori napustaju. E, pa gospodo evo vam demanti, i ni manje ni vise nego nemacki investitor otvara novi pogon. Opet ste omanuli u proceni.

Mrka

25.10.2022 11:53

Bravo. Lepo je sto odgovornom politikom cela Srbija napreduje, sto dolaze investitori i otvaraju se nova radna mesta. Prilika za mlade ljude da rade je dokaz da Srbija sa Aleksandrom Vucicem na celu napreduje odlicno.

Zeljko

25.10.2022 11:56

Svaka čast na otvaranju nove fabrike i na otvaranju novih radnih mesta.

Joxa

25.10.2022 11:57

Ovo su odlične vesti za Vlasotince i odlične vesti za Srbiju, imamo nova radna mesta.

Mario

25.10.2022 11:58

Odlično i samo neka dolazi sve više firmi, kompanija i fabrika iz Nemačke.

Daki91

25.10.2022 11:58

Ova vest je još jedan dokaz da najviše investicija u Srbiju dolaze iz Eu odnosno iz Nemačke.

Simax

25.10.2022 11:59

Od kako je Vučić na vlasti Srbija i Nemačka imaju najbolju moguću saradnju.

Danica

25.10.2022 12:06

Sve cestitke i puno srece u daljem radu.

Stefan

25.10.2022 12:09

Ne prodje nedelja dana, a da Vučić ne otvori neku fabriku, novu saobracajnicu ili neki drugi kapitalni projekat. Zadivljujuće!

Danica

25.10.2022 12:12

Ovo znaci jos novih radnih mesta za Vlasotince sto ce biti od velikog znacaja za ovu opstinu.

Ultron

25.10.2022 12:45

Vlada Srbije i Gruner su ovim potezima oziveli Vlasotince, ljudi imaju siguran posao, rade i zardjuju, imaju buducnost.

Ava

25.10.2022 13:19

Novog otvaranja pogona u Vlastincu vše radnih mesta.

Ava

25.10.2022 13:22

Zahvaljujući Vučiću Srbja se gradi i radi kako bi bilo više radnih mesta i na tome smo mu zahvalni.

Ava

25.10.2022 13:26

I u ovim teškim vremeima Srbija se gradi i napreduje iz dana u dan u bolju budućnost.

Ava

25.10.2022 13:38

Ponosimo se Vučićem i njegovim trudom,radom i zalaganjem i na tome smo mu zahvalni.

Ava

25.10.2022 13:41

Za svaku pohvalu i ponos, jer otvaranjem novog pogona Vlasotince ce moci da zaposli jos ljudi.

Todor

25.10.2022 19:17

Jos novih radnih mesta u ovom kraju ce veoma znaciti stanovnicima.

miki

25.10.2022 20:01

Srbija se gradi neprestano, svaka cast predsedniče Vucicu na zalaganju za Srbiju! Srbija otvara fabrike, nove pogone, otvaraju se radna meste i mladi ljudi ponovo imaju mogucnost raditi i ziveti u svojoj zemlji.

Jari

25.10.2022 20:46

Mladi su budućnost, naročito kad kroz praksu u kompaniji upoznaju izaziva i rešenja budućeg zanimanja.

Dunjaa

25.10.2022 20:54

Nadamo se da ce se sukobi u svetu završiti

Ema

25.10.2022 20:54

Za napredak Srbije je jako važno da prestanu sukobi u svetu

Zečica

25.10.2022 21:15

Ovo je velika investicija za ovaj kraj naše zemlje!

Zečica

25.10.2022 21:16

Potrebno je podstaći mlade da rade, i tako smanjivati stopu nezaposlenosti u našoj državi.

Zečica

25.10.2022 21:20

Ovo je velika investicija za taj kraj Srbije i znacice dosta za poboljsanje zivotnog standarda.

Zečica

25.10.2022 21:20

Svaki deo nase zemlje se ravnopravno razvija i dobija nove investicije .

Zečica

25.10.2022 21:21

Nije malo kada jedna fabrika otvori jos jedan pogon i zaposli jos dvesta radnika.

Zečica

25.10.2022 21:31

Još jedna lepa vest kako za Srbiju tako i za građane Vlasotinca jer Gruner Srbija otvara novi proizvodni pogon.

Zečica

25.10.2022 21:31

Koliko mi je drago zbog stanovnika Vlasotnica i okoline

caca

26.10.2022 07:26

Pohvalno je koliko stranih investicija ima u našoj zemlji!

caca

26.10.2022 07:28

Svaka nova fabrika znači veliki korak više ka uspehu!

caca

26.10.2022 07:31

Pohvalno je koliko se naša zemlja gradi!

caca

26.10.2022 07:33

Cela Srbija se non stop gradi i napreduje,svaka čast!

caca

26.10.2022 07:34

Napredak Srbije je očigledan,i ponosni smo na svako ulaganje u našu zemlju!