NOVI MINISTAR BEZ PORTFELJA JE OPASAN FRAJER Dame ga nazivaju sandžačkim draguljem!
Foto: Printscreen/instagram

Ime koje posebno privlači pažnju na ovom spisku jeste upravo Edin Đerlek, potpredsednik SPP-a, koji je  poznat kao jedan od najbližih saradnika osnivača te stranke, pokojnog muftije Muamera Zukorlića.

Ovog mladog političara iz Novog Pazara su dame na društvenim mrežama prozvale sandžačkim draguljem.

NOVI MINISTAR BEZ PORTFELJA JE OPASAN FRAJER Dame ga nazivaju sandžačkim draguljem!

Foto: Printscreen/instagram

 

Đerlek je aktivan na društvenim mrežama, a na Instagramu ima oko 7.800 pratilaca. Na svom nalogu često objavljuje fotografije sa stranačkih sastanaka, ali i s brojnih putovanja po zemlji i inostranstvu.

„Zgodan“, „Lepotan“, „Jedan od političara sa najvećom harizmom na svetu“, „Ako propadne karijera u politici, znaš da možeš da budeš u vrhu modelinga“, samo su neki od komentara koje na Instagramu postavljaju pratioci Đerleka.

NOVI MINISTAR BEZ PORTFELJA JE OPASAN FRAJER Dame ga nazivaju sandžačkim draguljem!

Foto: Printscreen

 

Da budući ministar i te kako pleni pažnju, jasno je i po tome što svaka slika koju objavi ima po nekoliko stotina lajkova.

Inače, Edin Đerlek je rođen 23. 1. 1987. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i Osmu beogradsku gimnaziju. Godine 2006. upisao je Institut za arapski jezik u trajanju od tri godine na Univerzitetu „Abu Nour“ u Damasku (Sirija). Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru, odsek Šerijatsko pravo, upisao je 2009. godine i završio ga s izvanrednim rezultatima kao student generacije. Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski. 

Izgubio roditelje,
muftija mu je bio očinska figura

Edin Đerlek bio je blizak saradnik pokojnog muftije Muamera Zukorlića, ali i prijatelj, a sudbina je odredila da baš s njim provede poslednji dan muftijinog života.

- I taj dan smo proveli zajedno kao i mnoge do tada. Kada je tek stigao na univerzitet tog dana, našalili smo se malo, bio je baš dobre energije. Održao je izvanredno predavanje. Nakon toga sam ga ispratio do kabineta. To je bio poslednji put da sam ga video, ubrzo potom sam čuo loše vesti - ispričao je tada  Đerlek za Alo! s knedlom u grlu, i dodao:

- On je meni bio drugi otac. Izgubio sam roditelje, pa mi je on bio očinska figura u životu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading