KADA ME JE VUČIĆ POZVAO PRE 10 GODINA, OVO NISAM ZNAO Siniša Mali o novom sastavu Vlade Srbije
Tanjug/Rade Prelic

Podsećamo, on je jedan od samo pet ministara koji su zadržali svoje pozicije u ministarstvima.

- Kada me je pre tačno 10 godina Aleksandar Vučić, tadašnji prvi potpredsednik Vlade, pozvao da budem deo njegov kabineta kao savetnik za privredu i finansije, znao sam da delim njegovu viziju o budućnosti Srbije, ali nisam znao da ćemo čitavu narednu deceniju tu viziju zajedno da pretvaramo u delo.

Danas, posle mnogo novih kilometara auto-puteva, posle na stotine otvorenih fabrika i na stotine hiljada novih radnih mesta, posle novih bolnica i škola, naučno - tehnoloških parkova, mogu ponosno da kažem da je iza mene 10 teških, ali najvažnijih godina mog života, jer sve što smo radili, i što ćemo raditi, ostaće generacijama koje tek dolaze.

Sada su pred nama neki novi izazovi, ali posla se nikada nismo plašili, pa nećemo ni danas. I zato sam ponosan što ću i u narednim godinama biti deo tima predsednika Aleksandra Vučića i mandatarke za sastav nove Vlade Ane Brnabić, jer smo pokazali da smo tim koji pobeđuje!

Obećavam građanima Srbije da ću i dalje vredno raditi kako bi oni živeli bolje, i kako bi naša zemlja nastavila da raste i da pobeđuje. Živela Srbija! - napisao je ministar na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading