PRLJAVI PLAN Na delu velika zavera Sarajeva i Zapada protiv Srba! Sprema li se obojena  revolucija u Srpskoj?
Alo

Kako komentarišu sagovornici Alo!, dokaz ove tvrdnje je skandalozna izjava Suada Arnautovića, predsednika Centralne izborne komisije (CIK) BiH, čije je sedište u Sarajevu, koji je poručio da će biti razmotreno pitanje mogućnosti poništenja izbora u RS. Sve to, iako su čak i iz CIK nakon nekoliko dana ponovnog brojanja glasova saopštili da Milorad Dodik ima otprilike istu prednost kao što pokazuju rezultati koji su objavljeni još u izbornoj noći i sledećeg dana.

NUDE MODEL

- Razmotrićemo sva pitanja koja zakon nudi. Zakon je to predvideo - kazao je Arnautović, odgovarajući na pitanje da li je moguće poništenje izbora u RS, dodavši da će u svakom slučaju to pitanje biti raspravljeno.

 Kako za naš list naglašava stručnjak za bezbednost i analitičar iz BiH Dževad Galijašević, očito je cilj destabilizacija BiH i izazivanje sukoba.

PRLJAVI PLAN Na delu velika zavera Sarajeva i Zapada protiv Srba! Sprema li se obojena  revolucija u Srpskoj?

Alo

 

 

- Ta odluka, pre svega, dolazi od Amerikanaca, za koje radi Suad Arnautović. On je obaveštajni projekat - kaže Galijašević i dodaje:

- Odluka o ponavljanju izbora stvorila bi uslove za buduću trajnu destabilizaciju i dala model da izbori uopšte nisu važni, možete ih ponavljati dok ne stvorite klimu unutar naroda takvu da izvedete obojenu revoluciju.

Politički analitičar Dragomir Anđelković ima sličan stav:

- Mislim da zapadni centri moći u Sarajevu svakako žele da posvađaju Srbe, razlog njihovog delovanja u svemu tome je da maksimalno okrenu Srbe jedne protiv drugih. 

PRLJAVI PLAN Na delu velika zavera Sarajeva i Zapada protiv Srba! Sprema li se obojena  revolucija u Srpskoj?

Alo

 

 

SPUSTITI LOPTU

Naš sagovornik ovako obrazlaže svoje tvrdnje:

- Ako su na četiri nivoa održani izbori, a na tri niko ne spori da su pobedili Dodikova partija i njeni kandidati, nelogično je da nije i Dodik pobedio, bez obzira na to da li je bilo određenih nepravilnosti. Mislim da te nepravilnosti svakako opozicija koristi, uvek je tako, i u Srbiji nađu nešto, ali to je njihov posao. Međutim, stranci gledaju da iskoriste to i da uruše RS tako što bi Srbe konfrontirali između sebe. Mislim da treba spustiti loptu i, kao što Dodik treba da pokaže razumevanje prema opoziciji, da možda zajednički prave neku široku srpsku koaliciju, tako ni opozicija ne treba da insistira na onome što evidentno nije zasnovano na čvrstim dokazima.

Unapred smišljen plan 

 

Priča o mogućem poništavanju izbora u RS pre zvaničnih rezultata dokazuje da je reč o unapred smišljenom planu i dovoljan je dokaz za krivičnu prijavu protiv CIK, rekao je savetnik srpskog člana Predsedništva BiH Milan Tegeltija. On je naveo da je Arnautović jasno rekao da će poništavanje izbora u Srpskoj biti na stolu pre bilo kakvog utvrđivanja rezultata i nepravilnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slađana

20.10.2022 07:29

Žao mije naroda u Bosni. Srbija će primiti Srbe.