VULIN SAOPŠTIO DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Vučić je vođenjem samostalne i nezavisne politike sačuvao stara prijateljstva (FOTO)
Foto: MUP Srbije

„Dnevni red je usvojen, a lažna država Кosovo nije se prijavila za članstvo u Interpol na ovogodišnjem zasedanju Generalne skupštine ove policijske organizacije u Nju Delhiju. Hoću da se zahvalim srpskoj delegaciji i predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i predstavnicima Ministarstva spoljnih poslova koji su tokom čitave godine vredno radili i uložili puno napora i truda da dopru do brojnih zemalja iz različitih delova sveta i upoznaju ih sa stvarnim prilikama na prostoru Кosova i Metohije", istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji predvodi delegaciju Srbije na 90. zasedanju Generalne skupštine Interpola u Republici Indiji.

VULIN SAOPŠTIO DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Vučić je vođenjem samostalne i nezavisne politike sačuvao stara prijateljstva (FOTO)

Foto: MUP Srbije

 

 

„Naš predsednik Aleksandar Vučić je vođenjem samostalne i nezavisne politike sačuvao stara prijateljstva i ostvario nova prijateljstva, zahvaljujući kojima je po četvrti put sprečeno da Priština postane član Interpola. I pored brojnih pritisaka velikih svetskih sila da uvedu lažnu državu Кosovo u Interpol, mudra politika Aleksandra Vučića još jednom je odnela  pobedu.  Lažna država Кosovo ni ovog puta nije se prijavila za članstvo u Interpol. Hvala predsedniku Vučiću i hvala srpskoj delegaciji na upornoj borbi", izjavio je ministar policije  Aleksandar Vulin nakon usvajanja dnevnog reda na Generalnoj skupštini Interpola u Nju Delhiju kojim je potvrđeno da pitanje članstva Prištine u Interpol neće biti razmatrano.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading