AMERIČKI RAT PROTIV RUSIJE DO POSLEDNJEG EVROPLJANINA Šešelj o krizi u EU i najvažnijem nacionalnom interesu Srbije
Foto: Marko Đoković

Potpredsednik SRS ističe da je Rusija najveći saveznik Srbije po glavnim nacionalnim pitanjima.

- Ruska Federacija je strateški saveznik po tom pitanju - kazao je Šešelj za jutarnji program Happy TV i istakao važnost ruskog veta u SB UN.

On ističe da strateško savezništvo Srbije i Rusije daje rezultate i podsetio na to da je Rusija sprečila britansku rezoluciju o Srebrenici.

Šešelj je istakao da je potrebna saradnja Srbije sa svakom evropskom zemljom, ali da našoj državi nije mesto u EU.

Ističe da, kada bismo pogledali ekonomske parametre u poslednjih šest meseci, možemo reći da SAD žele da ratuju protiv Rusije do poslednjeg Evropljanina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ja

15.10.2022 08:21

Najvažniji nacionalni interes je očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, izjavio je potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj. Jeste tako da je to pravo srbije i jeste zemlja i pokraine srbije !!!

Ja

15.10.2022 08:23

Potpredsednik SRS ističe da je Rusija najveći saveznik Srbije po glavnim nacionalnim pitanjima. Jeste tako !!! - Ruska Federacija je strateški saveznik po tom pitanju - kazao je Šešelj za jutarnji program Happy TV i istakao važnost ruskog veta u SB UN. To trebaju i da urade !!!

Ja

15.10.2022 08:28

Šešelj je istakao da je potrebna saradnja Srbije sa svakom evropskom zemljom, ali da našoj državi nije mesto u EU. Saradnje nisu stetne nikome ni eu niti srbije i da nije potrebno eu srbiji ! Ističe da, kada bismo pogledali ekonomske parametre u poslednjih šest meseci, možemo reći da SAD žele da ratuju protiv Rusije do poslednjeg Evropljanina to nije resenje da se ratuje sa rusijom !!!